İndirmemi Geliştirilmiş Lisans'a yükseltirsem, mevcut indirme planlarımdan birini mi kullanır?

Bazı durumlarda, müşteriler bir görüntüyü görüntülerken tek bir Geliştirilmiş Lisans satın alma seçeneğine sahip olacaklardır. Sadece "Geliştirilmiş Lisans'a Yükselt" onay kutusunu işaretleyin ve İndir'e tıklayın. Satın alma işlemini tamamlamak için ödeme sayfasına gönderilirsiniz. Bu ayrı bir işlemdir ve mevcut bir planınız varsa mevcut indirmelerinizden birini kullanmaz.

  • Bu yazı yardımcı oldu mu?

Aradığımı bulamadım?