Vilka läsare stöder Shutterstock.com och Shutterstock Editor?

Shutterstock.com och Shutterstock Editor stöder följande populära läsare. Vissa andra läsare fungerar också men stöds inte officiellt.

Datorläsare:

• Chrome - version 36 och senare
  • Safari - version 7 och senare
  • Opera - version 24 och senare
  • Firefox - version 31 och senare
  • Microsoft Edge - version 12 och senare
  • Internet Explorer - version 11

Dessutom stöder Shutterstock.com följande mobila läsare:

• Safari för iOS - version 8.4 och senare

Google Chrome är den rekommenderade läsaren för Shutterstock Editor. Editor finns inte för mobilt bruk ännu så det går inte att garantera att det ska fungera med mobila läsare.

Vi arbetar intenstivt med Shutterstock Editor, men kom ihåg att den för närvarande befinner sig i beta (vad betyder det?). Det innebär att det kanske inte fungerar helt perfekt ännu. Under arbetet med att ta fram nya funktioner på Editor, uppmanar vi användare att ge oss feedback genom att kontakta kundsupport.