Vad är Shutterstocks API?

För att stödja utvecklare och kreativa plattformar som skapar innovativa produkter med Shutterstock har vi gjort vår API (Application Programming Interface) tillgängligt för integrering.

Shutterstocks API tillåter tredje parter att leverera Shutterstock-biblioteket, sökfunktioner, och licensfunktioner direkt i deras applikationer. En inbyggd API-integrering strömlinjeformar kreativa arbetsflöden, ökar behållningen av användare, och kan utgöra en extra inkomst genom att återförsäljning av tillgångar på plattformen.

Hittills används Shutterstocks API av över 8 000 applikationer och är integrerad med Google, Facebook, IBM, Wix, Art.com med mer.

Vissa användningsfall av Shutterstocks API:

• Wix Användare kan direkt få åtkomst till Shutterstock-bilder och -videoklipp för att snabbt och enkelt skapa fantastiska webbplatser

• Google integrerade Shutterstocks API för att leverera över 250 miljoner royaltyfria bilder för annonsörer på plattformen för att påskynda skapandet av annonser och göra det enkelt att A/B-testa bilder

• Promo levererar Shutterstocks API för att hjälpa företag av alla storlekar att skala videoproduktion genom att tillhandahålla över 14 miljoner färdiga Shutterstock-videoklipp

Lär dig mer eller kom igång idag genom att besöka vår Utvecklingsportal. Vi kan knappt vänta på att se vad du kommer skapa med vår API.