Om jag uppgraderar min nedladdning till den utökade licensen, använder den en av mina befintliga nedladdningar från min plan?

I vissa fall får kunderna möjlighet att köpa en enskild utökad licens när man tittar på en bild. Markera bara rutan "Uppgradera till utökad licens" och klicka på ladda ner. Du kommer att vidarebefordras till betalningssidan för att slutföra köpet. Detta är en separat transaktion som inte kommer att använda någon av dina tillgängliga nedladdningar om du har en aktiv plan.

  • Fick du hjälp av denna artikel?

Hittar du inte vad du söker?