Shutterstock för iOS och Android

Upptäck. Utforska Skapa. Skaffa Shutterstock för iOS och Android.

• Njut av en banbrytande bildsökningsupplevelse
  • Sök och se miljontals Shutterstock-bilder
  • Skapa och dela bildbibliotek snabbt och enkelt
  • Ladda ner bilder till din enhet med befintliga avtal
  • Se din licenshistorik – även sådant som laddats ner till en annan enhet/plattform

Hur laddar jag ner bilder med hjälp av mobila appar?
Hitta en bild du gillar, klicka för att se bilden så kommer det fram en röd knapp för "Ladda ner" under bilden. Välj det avtal du vill använda och den bildstorlek du vill ha, tryck på ”Bekräfta nerladdning” så kommer bilden att laddas ner till din enhet.
Observera: vektorer kan laddas ner/sparas, men kan inte öppnas på mobila enheter.

Jag laddade ner en bild till min enhet. Vart tog den vägen?
Appen kommer ofta att be dig låta den spara bilder på din enhet. För iOS, går du till appens inställningar och ser till att appen är inställd på "Spara i kamerarullen". För Android, går du till appens inställningar och ser till att den är inställd på "Spara på SD-KORT". Då kommer du att spara till det kameraalbum du önskar, även om du inte har något SD-kort installerat.

När du sett till att dessa tillstånd är inställda kan du ladda ner bilden på nytt så kommer du att hitta den i det kameraalbum du väljer.

Måste jag ha ett Shutterstock-konto?
Du kan använda Shutterstock för iOS utan något Shutterstock-konto, men om du har ett konto kommer du att kunna spara bilder till och redigera ditt bildbibliotek. Använd samma inloggning och lösenord som du använder till www.shutterstock.com. Om du inte har något konto kan du sätta upp ett gratis sökkonto i appen.

Hur mycket kostar appen?
Shutterstock för iOS och Android är gratis.