Om bildinformationssidan

Bildinformationssidan ger dig fullständig information om Shutterstock-bilder och vektorer och det är här du licensierar och laddar ned innehåll.

Förhandsgranskning av bilden
Klicka var som helst på miniatyrbilden för en stor vattenstämplad förhandsgranskning. Du kan dra förhandsgranskningen till ditt skrivbord för provplacering i en design, eller så kan du klicka på ikonen "Ladda ned en förhandsgranskning" under miniatyrbilden för att ladda ned ett prov.

Spara till ett Bildbibliotek
Funktionen finns även under miniatyrbilden, och här trycker du på ikonen "Lägg till i ett Bibliotek" för att spara bilden i ett befintligt Bibliotek eller för att skapa ett nytt och spara bilden där.

Dela via e-post eller sociala medier
Arbetar du med en kund eller ett team och behöver återkoppling från dina medarbetare? Klicka på ikonen "Dela" för att få en delbar länk, skicka en via e-post, eller dela bilden på Facebook eller Twitter. Observera att delning av bilder skickar en vattenstämplad förhandsgranskning och länk till bilden, inte en licensierad version.

Hitta rätt storlek
Bredvid miniatyrbilden, ser du storleksalternativen - S (liten), M (medelstor), L (stor) och i vissa fall XL (superstor). Under varje alternativ, hittar du information om den valda storleken: pixelmått, storlek i tum och pixeldensitet (spi). Du kan även se ytterligare information om alla våra storlekar genom att klicka på "Storleksguide" bredvid storlekarna. Observera att detta endast är förslag. Du kan alltid komma tillbaka och ladda ned en annan storlek utan extra kostnad om du upptäcker att den nedladdade storleken inte passar dina behov.

Redigera bilden
Vill du redigera bilden på något sätt? Shutterstocks redigeringsverktyg tillåter dig att skapa anpassade designer – lägg till text, figurer, annat Shutterstock-innehåll och även ditt eget innehåll (som din företagslogotyp). När du är färdig kan du licensiera och ladda ned den slutgiltiga produkten eller sömlöst låta publicera den på sociala medier. Lär dig mer om Shutterstocks redigeringsverktyg.

Ladda ned bilden
Om du bara vill ladda ned bilden, trycker du på nedladdningsknappen, väljer den prenumerationsplan du vill ladda ned från (eller köper en ny plan) så kommer bilden att laddas ned till den plats du har valt i din webbläsare efter bekräftelse.

Hur fungerar uppgradering till en utökad licens?
I vissa fall kan användarna uppgradera en individuell nedladdning till en utökad licens. Om du vill välja detta markerar du bara rutan på nedladdningssidan och klickar på ladda ned. Du kommer att vidarebefordras till betalningssidan för att köpa den utökade licensen. Detta kommer inte att använda en befintlig nedladdning om du har en aktiv prenumerationsplan.

Utforska mer Shutterstock-innehåll
Under bilden kommer du att hitta listan med nyckelord som tillhör denna. Klicka på något av dessa nyckelord för att utforska andra bilder med samma nyckelord. Under detta kommer du att se liknande bilder som visas med hjälp av vår datorvisningsteknologi, som "ser" pixlar och hittar bilder med liknande sammansättning. Du kommer även att hitta bilder från samma artist (eller bilder med samma modell, om bilden innehåller en sådan). Många bidragsgivare skickar in variationer av samma innehåll, vilket ger användarna flexibilitet när det gäller att hitta den perfekta bilden.

Har du några frågor eller återkoppling?
Vi besvarar gärna dina frågor och din återkoppling är mycket värdefull för oss – kontakta oss när du vill.