Shutterstock-plugins för Adobe-program

Shutterstocks plugins integrerar den största och senaste samlingen av arkivbilder direkt i varje kreativt proffs arbetssätt, och bidrar med både inspiration och effektivitet till ditt arbete. Denna täta integration med designerns arbetssätt är ytterligare ett sätt vi jobbar på för att ge världens historieberättare en röst – var och hur de än arbetar.

Huvudfunktionerna i denna plugin innefattar:
  • Tillgång till Shutterstocks snabba och innovativa bildsökningsteknik
  • Möjlighet till gratis redigering av alla vattenstämplade bilder, där dessa ändringar automatiskt appliceras på bilden när denna köps
  • Direkt åtkomst till befintliga Shutterstock-konton, inklusive Shutterstock Premier
  • Möjlighet att visa befintliga bildsamlingar och få tillgång till tidigare förhandsvisade och köpta bilder från Shutterstock-biblioteket
  • Omedelbar inspiration från Shutterstocks handplockade arkivbildssamling, baserat på färger, känslor och verktyg

Vad är denna plugin?
Shutterstocks plugins för Adobe Photoshop® och Illustrator® är ett snabbt, enkelt och bekvämt sätt att förhandsvisa, redigera och licensiera Shutterstock-bilder på utan att lämna Photoshop®. Plugin-programmet för Illustrator® gör även att du kan infoga vektorfiler (men medger för närvarande inte redigering, vektorlager eller objekt).

Är plugin-programmen för arkivbilderna kostnadsfria?
Ja, Shutterstocks plugin-program är gratis att ladda ned, installera och tillåter redigering av förhandsvisade bilder.

Hur installerar jag plugin-programmen?

• Ladda ned plugin-programmen här
  • Öppna och installera den nedladdade plugin-filen
  • Öppna Adobe Photoshop® eller Illustrator® , eller starta om programmen ifall de redan är öppna
  • I programmet öppnar du fönstermenyn och klickar på ”Extension” för att öppna Shutterstocks plugin-program
  • Registrera dig eller logga in på ditt konto

Vem kan använda plugin-programmet för arkivbilder?
Användare av Mac OS X och Windows 8+ kan installera och använda plugin-programmet i Adobe  CC2015 eller senare versioner.

Hur kan jag licensiera och köpa bilder?

• För att licensiera och köpa bilder loggar du in på ditt Shutterstock-konto via plugin-programmet, väljer den bildplan du vill använda och väljer storlek på den bild du vill infoga.
  • Om du inte har en bildprenumerationsplan hos Shutterstock, kan du besöka oss online för att se olika köpalternativ.

Vilka versioner av Adobe Photoshop® stöds?
Shutterstocks plugin-program för Adobe -program stöder för närvarande Creative Cloud 2015 och senare versioner. Om du vill bli aviserad när versionsuppdateringar finns, kan du ange din e-postadress längst ner på denna sida.

Vilka operativsystem stöds?
Shutterstocks plugin är kompatibel med Mac OS X, och Windows 8 eller senare.

Vilka språk stöds?
Plugin-programmet för arkivbilder finns för närvarande tillgängligt på engelska. Om du vill bli aviserad när språkuppdateringar finns tillgängliga, kan du ange din e-postadress längst ner på denna sida.

Räknas förhandsvisningar som en bildnedladdning?
Förhandsvisningar räknas inte som en bildnedladdning. Infoga så många bilder du önskar, redigera, se till att de uppfyller dina behov och licensiera sedan.

Jag installerade plugin-programmet men det visas inte bland mina Adobe -tillägg. Vad ska jag göra?

• Plugin-programmet fungerar för Adobe Photoshop® och Illustrator® CC2015+. Kontrollera att du använder en kompatibel version.
  • Starta om Adobe-programmet. Från Adobe-programmet navigerar du till ”window” (i verktygsfältet), ”extensions” → Shutterstock-plugin.
  • Om du fortfarande saknar åtkomst, ber vi dig att skicka ett e-postmeddelande till support@shutterstock.com, och inkludera en beskrivning, samt skärmdump om så är möjligt.

Vad gör jag om jag upptäcker buggar eller får andra problem?
Om du stöter på buggar eller andra problem, såsom svårigheter att installera eller ladda ned, ber vi dig att skicka ett e-postmeddelande till support@shutterstock.com och inkludera en beskrivning, samt skärmdump om så är möjligt.