Varför kan jag inte logga in?

Återställ ditt lösenord
Om du har svårt att komma in på ditt konto kan du behöva återställa ditt lösenord. Du måste skriva in den e-postadress som är kopplad till ditt Shutterstockkonto. En länk kommer att skickas till din e-postadress som leder till en sida där du kan återställa ditt lösenord. En e-postbekräftelse som innehåller dina inloggningsuppgifter kommer att bekräfta att du har valt ett nytt lösenord.

Se till att Cookies är aktiverade
Om du har skrivit in dina inloggningsuppgifter korrekt och fortfarande inte kan logga in kanske din internetläsare inte är inställd på att godkänna cookies. Du kan bara logga in om din webbläsare är inställd på att acceptera cookies.

Så här kan du ändra din läsares cookieinställningar:

• Chrome: Sätt på cookies under Inställningar>Visa avancerade inställningar>Sekretess>Innehållsinställningar. Se till att "Tillåt lokal data att ställas in (rekommenderas)" har valts. Klicka på ". Klart."
  • Firefox: Sätt på cookies under Verktyg >Alternativ >Sekretess >Använd anpassade inställningar för historik >Godkänn cookies från sidor. Klicka på "Undantag," skriv in Shutterstock.com och klicka på "Tillåt."
  • Internet Explorer: Verktyg >Internetalternativ >Sekretess >Sidor >Skriv in shutterstock.com och klicka på "Tillåt"och "OK."
  • Safari: Välj "Preferenser" i verktygsfältet >Klicka på "Säkerhets" ikonen >Under "Godkänn Cookies" välj "Alltid" eller "Endast från sidor du navigerar till" måste väljas >Stäng fönster.

För att du säkert ska få ut den bästa läsarfunktionen på Shutterstock, rekommenderar vi att du laddaar ner den senaste versionen av den läsare du föredrar.

Om du fortfarande inte kan logga in kan du kontakta oss.