Var är de filer jag laddade ner?

Nedladdning
På en dator startar din nedladdning automatiskt så snart du har licensierat den digitala tillgången. Beroende på vilken webbläsare du använder, sparas denna fil antingen direkt till din webbläsares nedladdningsmapp, eller så kommer du att få välja en mapp där du sparar filen. Detta gäller även vid nedladdning direkt från Shutterstock Editor.

Om din nedladdning inte startade automatiskt, kan du välja att starta processen på nytt manuellt via sidan med nedladdningsbekräftelse. Om du behöver ladda ner filen igen, kan du alltid navigera till din Licenshistorik och ladda ner filen igen utan kostnad, och välja en ny mapp.

Söka efter filen
Eftersom allt material på Shutterstock är märkt med ett numeriskt id, kan du genomför en sökning med ett specifikt id för att ta reda på var din bild, video eller ditt musikfil finns på din dator.

Shutterstock-appen
nedladdningar sparas i själva appen. Från avsnittet Inställningar i appen, kan du även välja att sparar dina nedladdningar till din kamerarulle. Observera att detta endast gäller för foton och inte för vektorbilder.