Vad är denna debitering från STK*Shutterstock?

I händelse av att du upptäckt en avgift på ditt kontokort från ett företag som heter STK*Shutterstock, kan du andas ut med vetskapen om att denna debitering kommer från vår faktureringsavdelning här på Shutterstock.

Alla våra kundplaner har en inbyggd standardinställning för automatisk förnyelse. Detta är för att se till att våra kunder alltid ska kunna ladda ner de musikspår, bilder eller videoklipp som de behöver.

Din faktureringshistorik
Ett sätt att se exakt vad du har fakturerats för, är att logga in på ditt Shutterstock-konto med din e-postadress/ditt användarnamn och lösenord. Klicka på länken som säger "Köphistorik", så visas en fullständig lista över dina inköp, kvitton och fakturor.

Automatisk förnyelse
Den vanligaste orsaken till att du får en faktura från STK*Shutterstock är vår funktion "automatisk förnyelse". Ibland glömmer kunder att den finns där som standard för att ge oavbruten åtkomst till över 300 miljoner nedladdningsbara bilder, illustrationer och videoklipp på vår webbplats.

Kunder som har en prenumerationsplan med månatlig debitering, bör märka att en avgift dragits från deras konto några dagar innan planen förnyas.

Kunder som har köpt På begäran-bildpaket kan förvänta sig att faktureras antingen några dagar före ettårsdagen för det ursprungliga köpet, eller när den slutliga bilden laddas ned, beroende på vilket som kommer först.

Stänga av automatisk förnyelse
Om du bestämmer dig för att stänga av automatisk förnyelse, ber vid dig att besöka sidan Planer på ditt konto. Kunder kan stänga av funktionen när som helst under sitt åtagande. Om du har ett årligt åtagande kommer dett att förhindra att planen förnyas med ytterligare ett års åtagande men samtidigt inte stoppa faktureringen på din nuvarande årsplan.