Vad är Shutterstock Showcase?

Shutterstock förnyar sig ständigt, vilket är anledningen till att vi skapade Showcase. Behöver du inspiration? Med dessa kreativa verktyg kan du utforska vår samling på nya spännande sätt:

• Förfina: Sök och välj sedan de bästa resultaten. Vår datorbildteknik kommer att hitta bilder med samma utseende.
  • Blottlägg: Välj valfri bild online så matchar vårt Chrome-tillägg den med en annan bild i vår samling — royaltyfritt och färdig att använda.
  • Kompositionssökning: Behöver din bild ha en specifik layout? Lägg till nyckelord på en duk och placera dem där du vill att objekten ska visas.
  • Kopiera utrymme: Vill du lägga till text i en bild? Använd denna nya funktion för att hitta bilder med rätt mängd vitt utrymme.