Vad är Shutterstock API Platformslicens?

En Shutterstock API Platformslicens tillåter utvecklare och kreativa plattformar att göra Shutterstocks kreativa bibliotek och teknik tillgängligt direkt i deras applikation för att effektivisera arbetsflödet för slutanvändare. Hittills förser Shutterstock API ledande företag som Google, Facebook, Wix, IBM och över 8000 applikationer med inbyggda integreringar.

Du kan få en Shutterstock API Platformslicens genom att köpa en Standard API- eller Business API-plan. För att få mer information eller komma igång gratis, besök Shutterstocks portal för utvecklare.

Användartillagd bild

Observera att Shutterstock API Platformlicensen inte tillåter nedladdning av eller tillgång till råa Shutterstock-tillgångsfiler. Det betyder att Shutterstock-tillgångar som levereras i din applikation måste begränsas till användning i projekt som skapats i din applikation.

Om dina slutanvändare vill ladda ner en Shutterstock-tillgång separat från det innehåll de skapat i din applikation behöver de en egen standard- eller förbättrad Shutterstock-licens för att ladda ner tillgången från Shutterstocks webbplats.

Vissa andra begränsningar kan tillämpas. Se våra API Tjänstevillkor för fullständig information om vår licens.

Hur du väljer rätt licens

För utvecklare och startups med ett program i utvecklingsstadiet erbjuder standard API-planen en enkel självbetjäningsprocess som hjälper dig att testa och distribuera snabbt. Dessutom stöder den licensiering av tillgångar och vidareförsäljning i applikationen. För mer information om standard API-planen eller för att komma igång gratis, besökShutterstocks portal för utvecklare.

För digitala applikationer med en etablerad användarbas ger Business API-planer full åtkomst till bilder, videoklipp och musikspår hos Shutterstock. Dessutom erbjuder den ytterligare anpassning av affärsmodell, prioriterat tekniskt och partnerbaserat tillväxtstöd, utvidgad åtkomst till Shutterstock avancerade sökfunktion, och integration av Shutterstock Editor.

Observera att Business API-planen är den enda Shutterstock API-planen som stöder print-on-demand och anpassad användning. För att begära en anpassad Business API-plan, kontakta oss.

Om du är osäker på vilken plan eller licens som passar dig bäst finns vi här för att hjälpa dig. Kontakta en dedikerad API-konsultant för att diskutera dina behov.