Vad är Adobe Touch App Plugins?

Med Adobes utbud av mobila Touch Apps kan du skissa ut dina idéer på en platta, bearbeta dina foton när du får en ledig stund och redigera filmer på din smartphone. Allt det här och mer hittar du på Adobes kreativa moln, en helintegrerad svit vari ingår program som Illustrator, InDesign, och Premiere på fasta datorer och mobila enheter. Så vad är Adobe Touch App Plugins? I denna praktiska handledning visar vi hur den kostnadsfria nedladdningen av denna programvara kan hjälpa dig att synkronisera ditt kreativa arbetsflöde mellan ett flertal enheter oavsett var du befinner dig.

Vad är Adobe Touch App Plugins?
I korthet konverterar det här pluginprogrammet allt arbete som du gjort på en dedikerad mobilapp som Photoshop Mix eller Photoshop Sketch, så att du kan flytta det till desktopversionen av Photoshop utan problem. Detta gäller också Touch Apps som Adobe Premiere Clip och Illustrator Draw. Sedan kan du antingen avsluta projektet på den fasta datorn eller byta mellan program på olika enheter.

Med Adobe Creative cloud får medlemmarna 20 GB molnlagring vilket innebär att du kan komma åt dina projekt på din kontorsdator, din bärbara dator hemma, eller din kollegas fasta dator. Förutsatt att du har din inloggningsinformation till ditt kreativa moln och dina Touch Apps installerade är det bara att sätta igång!

Nedladdning av Pluginprogrammet
När du anmäler dig till det kreativa molnet och går in på installationssidan ser du hela listan av program på den fasta datorn som t.ex. Photoshop, Premiere Pro, och InDesign. Längst ner på listan hittar du Touch App Plugins, med en logotyp som ser ut som en röd legobit. Klicka på "Nedladdning" för att starta processen av installationen av pluginprogrammet. När installationen är klar kan du arbeta på dina projekt på olika enheter.