Shutterstocks kundanpassade hemsida

Shutterstocks kundkontosida välkomnar dig med information om din aktuella plan. Om du har flera planer eller produkter ser du information om den längsta prenumerationen eller paketet högst upp på hemsidan när du är inloggad på ditt konto. Du kan enkelt visa dina andra planer genom att välja "Se dina planer" från Alternativ-menyn längst upp till höger i välkomstfönstret. Du kan också navigera till sidan "Mina planer" genom att klicka på personikonen i det översta navigeringsfältet och öppna profilen.

Upptäck

Fliken "Upptäck" är framtagen så att du enkelt kan se nytt innehåll baserat på din senaste aktivitet. Bild- och artistrekommendationer anpassas baserat på ditt senast visade och nedladdade innehåll. Vi inkluderade även snabbåtkomst till våra senaste utvalda samlingar, med hundratals bilder som handplockats av våra interna kuratorer.

Senaste aktivitet

Med den här fliken kan du snabbt bläddra genom dina samlingar. Om du ännu inte har skapat några, rekommenderar vi att du avsätter en stund till att läsa mer om denna användbara funktion. Du kan också enkelt granska dina senast visade bilder samt våra nedladdade bilder. Öppna din fullständiga licenshistorik för att visa eller ladda ner bilder på nytt som köptes för ett tag sedan.

Vi fokuserade på att inkludera de mest användbara funktionerna på kontosidorna, men den här sidan visar inte allt som ditt Shutterstock-konto innehåller. Öppna profillådan genom att klicka på personikonen i det översta navigeringsfältet för att få åtkomst till kontouppgifter och inställningar samt planer och faktureringsinformation.