Shutterstock för iOS och Android

Upptäck. Utforska Skapa. Skaffa Shutterstock till iOS och Android.

• Njut av en banbrytande sökupplevelse bland bilder och videoklipp.
  • Sök och visa miljontals bilder och videor på Shutterstock.
  • Skapa och dela bildsamlingar snabbt och enkelt.
  • Ladda ner bilder och videoklipp till din enhet med befintliga planer.
  • Köp enstaka bilder, bildpaket och videoklipp direkt i appen.
  • Se din licenshistorik – även sådant som laddats ner till en annan enhet/plattform

Hur laddar jag ner innehåll med hjälp av mobila appar?

Hitta en bild eller ett videoklipp du gillar, klicka på miniatyrbilden så visas en röd knapp för "Ladda ner" strax under. Välj den plan du vill använda och den storlek eller upplösning du vill ha, tryck på ”Bekräfta nerladdning” så laddas bilden eller videoklippet ner till din enhet. Om du inte har en aktiv plan visas knappen "Köp" i stället för "Ladda ner". När du har klickat på den väljer du storlek eller upplösning och plan du önskar och trycker på "Bekräfta köp" så kommer innehållet att laddas ner till din kamerarulle.

Observera: vektorer kan laddas ner/sparas, men kan inte öppnas på mobila enheter.

Jag laddade ner en bild eller ett videoklipp till min enhet. Vart tog den vägen?

Appen kommer ofta att be dig låta den spara bilder eller videoklipp till din enhet. För iOS går du till appens inställningar och ser till att appen är inställd på "Spara till kamerarullen". För Android, går du till appens inställningar och ser till att den är inställd på "Spara på SD-KORT". Detta sparar innehållet till kameraalbumet på din huvudenhet, även om du inte har något SD-kort installerat.

När du sett till att dessa behörigheter är inställda kan du ladda ner innehållet på nytt så kommer du att hitta det i det kameraalbum du väljer.

Måste jag ha ett Shutterstock-konto?

Du kan använda Shutterstock på iOS eller Android utan något Shutterstock-konto, men om du har ett konto kommer du att kunna spara bilder till och redigera ditt bildbibliotek. Använd samma inloggning och lösenord som du använder till www.shutterstock.com. Om du inte har något konto kan du sätta upp ett gratis sökkonto i appen.

Hur mycket kostar appen?

Shutterstock till iOS och Android är gratis.