Shutterstock Editor: Ladda upp ditt eget innehåll

Med Editor kan du enkelt ladda upp ditt eget icke-Shutterstock-innehåll som hjälper dig att anpassa dina designer. Detta är särskilt användbart vid varumärkning av en design med en företagslogotyp.

Ladda upp ditt innehåll till Editor:
  1. Logga in på ditt Shutterstock-konto och öppna Editor
  2. I menyfältet till vänster klickar du på “Mitt innehåll”
  3. Därefter klickar du på “Uppladdningar”
  4. Härifrån kan du antingen dra och släppa filer från din dator, eller klicka på "Ladda upp en bild" för att bläddra i din dator och välja önskad fil
  5. När den har laddats är ditt innehåll tillgängligt för användning på andra designer, så länge du är inloggad på samma Shutterstock-konto
Vad kan jag ladda upp?
Du kan ladda upp JPG- och PNG-bilder på upp till 25 MB vardera. Totalt 100 filer kan laddas upp till ett Shutterstock-konto.

Kommentar om uppladdat innehåll: Shutterstock använder ditt uppladdade innehåll enbart i syfte att du ska kunna komma åt det via Editor. Vi kommer inte att sälja, licensiera, distribuera, eller använda ditt innehåll på något annat sätt.

Se det från början till slut: