Problem med webbplatsen och nedladdning

Har du problem att ladda ner eller kan du inte komma åt Shutterstock webbplats? Vi är här för att hjälpa!

Rensa cacheminnet och cookies
Problem med webbplatsen orsakas ofta av att tillfälliga filer är lagrade på din webbläsare. Försök rensa webbläsarens cacheminne och cookies med hjälp av dessa instruktioner:

Se till att din webbläsare accepterar cookies
Shutterstockhemsida använder sig av cookies. Så se till att din webbläsare är inställd för att kunna acceptera cookies. Dessa är ofarliga verktyg som används för att lagra dina inställningar och andra uppgifter.

Prova en annan webbläsare
Om inte det fungerar, prova att använda en annan läsare (till exempel Firefox eller Chrome, som är gratis) på samma dator för att se om det är ett problem med webbläsaren och dess inställningar.

Prova en annan dator
Genom att försöka ladda ned från en annan dator kan hjälpa till att identifiera om problemet är datorn som du använde från början.

Se till att åtkomsten inte har blockerats
Eftersom dessa problem kan variera stort kan vi inte felsöka så mycket. Här är några allmänna frågor kring blockerad åtkomst:

• En brandvägg kan blockera åtkomst. Kontrollera inställningar för din brandvägg för att se till att du har åtkomst till Shutterstock.com och alla dess underdomäner tillåts i din brandvägg.

• En proxyinställning kan blockera åtkomst. Kontrollera proxyinställningar för (om tillämplig) att se till att du har åtkomst till Shutterstock.com och att alla dess underdomäner tillåts i proxyinställningarna.

• Din Internetleveerantör (ISP) blockerar åtkomst. Ibland kan webbplatser med hög belastning av bilder som Shutterstock kommer av misstag att blockeras av en ISP. Vi rekommenderar att du kontaktar ISP för att kontrollera att www.Shutterstock.com och alla dess underdomäner tillåts åtkomst av din ISP.

Om du är osäker på hur du ska tillåta åtkomst till särskilda domän, kontakta din systemadministratör eller IT-helpdesk.

Inget av det fungerade!
Om du har provat dessa alternativ och behöver ytterligare hjälp, kontakta oss med följande information:

• Din e-postadress/användarnamn

• felmeddelande, om tillämplig

• URL där felet inträffar

• Skärmdumpar, om så är möjligt

• Åtgärder som du har tagit innan/medan felet inträffade

• Ditt operativsystem (Mac, Windows eller Linux)

• Webbläsare som du har provat

Om du har problem med nedladdningen, se till att du också skickar oss följande information:

• ID-nummer för bild/filmklipp

• Bildstorlek eller filmklippsupplösning som du försökte ladda ner

• Prenumeration eller plan som du använde för att försöka ladda ner

Kommer nynedladdning att göra slut på mina tillgängliga nedladdningar?
Var lugn, när du laddar ner bilder på nytt räknas det inte som någon aktiv plan. Bilder och clips kan laddas ner ett oändligt antal gånger efter att du har licensierat dem. Om du stöter på problem med den här funktionen, tveka inte att  kontakta oss!