Ny nerladdning av videofilmer


Med ditt Shutterstock konto kan du på nytt ladda ner tidigare hämtad bild i det oändliga, oavsett om en prenumererad produkt är aktiv eller inte. När du har hämtat en bild kan du i princip komma tillbaka när som helst senare och ladda ned den igen.

Ny nedladdning räknas inte med i någon aktiv prenumerationsplan som du kan ha. Så när du laddar ner en bild igen betyder det att du inte behöver betala för den en gång till. Varje gång du laddar ner en bild, kommer du att märka att den visas i nedladdningshistoriken. 

Om du stöter på problem med den här funktionen, tveka inte att  kontakta oss!
  • Fick du hjälp av denna artikel?

Hittar du inte vad du söker?