Ladda upp din egen bild till Shutterstock Editor.

Shutterstock Editor är en kraftfull bildredigerare från fotografiexperterna på Shutterstock. Förutom att du får tillgång till vårt enorma bibliotek med vackra bilder, illustrationer och vektorgrafik som kan användas i Editor, har du även möjlighet att ladda upp dina egna bilder för redigering i verktyget. Detta innebär att du kan skapa väldigt personliga bilder som kan användas i varumärkesgrafik, marknadsföringsprojekt och mycket mer.

Hämta en bild från din dator eller ditt konto
Börja med att klicka på uppåtpilen som finns längst ner till vänster i verktygsfältet. En meny visas. Härifrån kan du välja tre olika sätt att importera en ny bild till Editor och använda den:

• Ladda upp en bild: Detta gör att du kan bläddra igenom din dators mappar för att hitta den bild du vill använda. För enkelhetens skull är det en bra idé att spara bilden till din dator så att du snabbt kan hitta den när det är dags att ladda upp den till Editor.

• Dra en bild från ditt skrivbord: Det här alternativet ger dig friheten att dra och släppa en fils ikon på själva uppladdningsmenyn.  För att använda detta alternativ öppnar du mappen som innehåller din bild. Datorns skrivbord är ett bra ställe att lagra bilder på, och skrivbordsmappen kan utforskas via vilket filfönster som helst. När filen har hittats klickar du på den och håller vänster musknapp nedtryckt, drar filikonen utan att släppa knappen, och släpper sedan filen genom att släppa knappen när du befinner dig ovanför den blåmarkerade menyrutan i Editor. Din bild är nu klar att använda.

• Lägga till en bild från ditt konto: Om du redan har loggat in på ditt Shutterstock-konto ser du dina tidigare uppladdade bilder som visas på uppladdningsmenyn. För att lägga till en av dessa bilder i din design behöver du bara klicka på den. Därefter kan du använda den som ett objekt på duken eller som en bakgrundsbild för resten av ditt projekt.

Om du inte har ett Shutterstock-konto, tar det bara några minuter att registrera sig och det är helt gratis. Som medlem kan du enkelt ladda upp bilder från din egen dator och redigera dem i vårt kraftfulla redigeringsverktyg. Med ditt konto kan du dessutom köpa nedladdningskrediter direkt, så du behöver aldrig oroa dig när det är dags att ladda ner en färdig bild för delning eller publicering. Du kan spara ditt arbete och återuppta det senare på en annan dator som är ansluten till internet. Bara logga in på ditt konto så kommer Editor att stå till ditt förfogande.

Ladda upp en bild till ditt konto och använda denna i Editor
Det är enkelt att ladda upp en ny bild till ditt personliga Shutterstock-konto och inbegriper många gemensamma moment. Börja med att klicka på knappen för uppladdning och använd filmappsfönstret för att navigera till den fil du vill ladda upp. För enkelhetens skull kan du först placera dina filer på skrivbordet eller i nya mappar du skapar så att bilderna finns lätt tillgängliga för senare uppladdning till Shutterstock Editor. När dina filer har laddats upp kan du se dem i ditt personliga bildbibliotek. Du kan använda dem som fristående bilder i Editor, eller tillsammans med några av Shutterstocks vackra bilder. Detta ger dig mer frihet att enkelt skapa professionella och attraktiva designer