Ladda ner din nya design till Google Drive

En fenomenal sak med Shutterstock Editor är den lätthet med vilken du kan spara, dela och exportera dina färdiga designer. Det kan vara svårt att spara designer som skapats i en konventionell bildredigerare. Filkompatibilitet och andra problem kan uppstå. Den som arbetar som en del av ett team som utvecklar samordnade designprojekt måste spendera mycket tid på att skapa och hantera enkla metoder för fildelning och samarbete på nätet. Bara att installera ett system kan ta lång tid, och även efter att detta är "gjort" kan systemet ta veckor eller t.o.m. månader att finjustera till perfektion.
 
Shutterstock Editor är en onlinebaserad designapp som gör att du enkelt kan dela din design med vänner, familj, medarbetare och andra designers. Vi har inkluderat en "Dela"-funktion i vår app som gör att du direkt kan exportera din färdiga eller pågående design till många olika populära platser, inklusive Google Drive. Den här onlinebaserade lagringsmappen är ett perfekt verktyg för många tillämpningar, inklusive personliga projekt och samarbetsprojekt.
 
Spara till ditt Google-konto
Google Drive är en praktisk lagringslösning som ingår när du skaffar ett Gmail-konto. Registreringen tar bara några minuter och kan göras via Googles webbplats. Du blir tilldelad en generös mängd gratis lagring som du kan använda för att organisera dokument, kalkylblad, foton, designprojekt, videofiler, ljudfiler och mycket mer.
 
För enkelhetens skull är det bäst om du redan har loggat in på ditt Google- eller Gmail-konto från en annan flik eller ett fönster. Klicka sedan på "Dela"-knappen inuti Editor och välj alternativet att dela till Google Drive (du kan bli tillfrågad att verifiera ditt lösenord). Klicka bara på knapparna på de genererade frågorna så kommer din fil att visas på ditt Google Drive-konto inom några sekunder. Stora filer kan ta några minuter att ladda upp i sin helhet, så undvik att stänga fönstret eller flikarna medan detta pågår.
 
När en fil väl finns i Drive kan den skickas till vänner eller medarbetare, laddas ner till en hem- eller arbetsdator eller laddas upp på nytt till Editor som en enskild bild som kan manipuleras ytterligare och ändras med appens egna verktyg.
 
Spara din bild i Editor
Med Editor kan du spara dina pågående arbeten i Editor när du loggar in med ditt Shutterstock-konto. Även om användarkonton för både Shutterstock Editor och Shutterstock är gratis att använda, måste nedladdningskrediter köpas innan de kan sparas. När du har sparat dina färdiga designer till din dator kan du ladda upp dem till:

  • Ditt personliga Facebook-konto

  • Ditt varumärkesinriktade Twitter-konto

  • En personlig eller företagsbaserad blogg

  • Ett personligt fotoalbum

  • En webbplats du administrerar

Att köpa ett paket med krediter är det mest kostnadseffektiva sättet för att se till att flyter på som det ska. Dina nedladdningskrediter kan även användas för delningsfunktionen som finns i Editor. För att utforska det här alternativet väljer du knappen "Dela" som finns på menyns högra sida längst upp i appen. Som du ser kan din färdiga design också skickas direkt till molnlagret som är associerat med ditt användarkonto på Google.
 
Att dela dina bilder är ett snabbt och enkelt sätt att förbättra samarbetet och effektivisera kommunikationen mellan gruppmedlemmar på. Prova att experimentera med dessa funktioner idag.

Obs: Endast användare av Editor Pro kan spara sin design på Dropbox och Google Drive.

  • Fick du hjälp av denna artikel?

Hittar du inte vad du söker?