Kan jag betala med check?

Shutterstock accepterar betalning med check, men det kan försena din åtkomst till bilderna. Omedelbar åtkomst till Shutterstock är alltid möjlig via nätbetalning. Om du föredrar att betala med check, gör du så här:

1. Skapa ett konto
Du måste skapa ett konto för att kunna betala med check. Om du inte har ett konto, var god skapa ett på vår sida.

2. Begär en faktura
Skicka en begäran om faktura via e-post till oss med din e-postadress/användarnamn och val av abonnemang. Vi skickar dig då omgående en faktura.

3. Skicka din checkbetalning med en kopia av fakturan
Utan fakturan, kan aktiveringen av ditt konto försenas.

Ditt konto aktiveras så snart vi får in din betalning. Du kommer att få ett bekräftelsemail till den e-postadress som angivits i ditt konto när kontot är aktiverat.