Kan jag använda de inloggningsuppgifter jag har hos Shutterstock för att logga in på andra webbplatser som är relaterade till Shutterstock?

Shutterstock-familjen växer och vi presenterar Single Sign-on för att öka våra kunders effektivitet. Vi börjar med att aktivera enklare åtkomst till PremiumBeat.com.

Om du är kund hos Shutterstock kan du nu använda dina inloggningsuppgifter hos Shutterstock för att få åtkomst till PremiumBeat.

Om du är kund hos PremiumBeat och du redan har ett konto hos Shutterstock, kan du nu nå PremiumBeat med de inloggningsuppgifter du har hos Shutterstock, men dina uppgifter förblir separata på varje webbplats. Om du inte har ett Shutterstock-konto kan du nu få åtkomst till Shutterstock med de inloggningsuppgifter du har hos PremiumBeat.

Observera att ditt Shutterstock-konto nu blir ditt huvudkonto och ger dig åtkomst till både Shutterstock och PremiumBeat. Om du avslutar ditt Shutterstock-konto förlorar du åtkomst till PremiumBeat och alla andra Shutterstock-funktioner som snart blir tillgängliga via Single Sign-on.