Kan jag använda bilder till företagets kontorsmateriel och trycksaker?

Du får använda bilder för tryckt material (broschyrer, kataloger, flygblad, direktreklam, etc.) samt företagets kontorsmateriel (brevpapper, kuvert, visitkort etc.). Standardlicensen tillåter upp till 500 000 exemplar, medan den Utökade licensen ger dig större frihet med obegränsat antal exemplar.

Välj din plan på http://www.shutterstock.com/subscribe.mhtml. Ring 1-888-286-3823 om du behöver en större plan.