Hur kan jag sortera mina sökresultat för bilder?

Du kan välja hur du vill sortera dina sökresultat. Vi har tre alternativ du kan välja:

• Senaste - de senaste bilderna som matchar dina söktermer

• Populär - de mest populära resultaten som matchar dina söktermer

• Relevant - den mest relevanta sökningen, baserad på vår algoritm

Förvald sökordning på webbplatsen när du inte är inloggad är Populär. Om du ser olika sökresultat för samma söktermer, kan detta bero på att inställningarna för din sökordning ändrades när du loggade in. Du kan välja Populär för att se samma resultat som du såg när du inte var inloggad. Tänk på att Shutterstock lägger till tusentals bilder varje dag. Så du får alltid färska resultat när du väljer Senaste.