Hur raderar jag mitt Shutterstock-konto?

Trots fördelarna med ett Shutterstock-konto kan det finnas tillfällen då du behöver avbryta och helt ta bort ditt konto. På grund av rättsliga begränsningar på stock-innehåll finns det inget sätt att ta bort ditt konto helt utan hjälp av en Shutterstock-representant.

 

Du kan initiera begäran om att ta bort ditt konto längst ner på ditt kontos profilsida. Om du inte har en aktiv plan hänvisas du till e-postadressen privacy@shutterstock.com med din begäran, och vi kommer att kontakta dig inom 30 dagar. Om ditt konto inte har en nedladdningshistorik så kommer alla dina uppgifter att tas bort från vårt system. Om du tidigare licensierat innehåll från Shutterstock är vi juridiskt skyldiga att behålla vissa uppgifter om licenshistoriken även efter att ditt konto tagits bort.

 

Om du har en aktiv plan behöver du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att stänga ditt kontot. Tänk på att du tappar åtkomst till alla återstående nedladdningar liksom din licenshistorik när du tar bort ditt konto.

  • Fick du hjälp av denna artikel?

Hittar du inte vad du söker?