Hur laddar jag ner bilder?

Du behöver inte vara en prenumerant för att bläddra i vårt urval av över 300 miljoner bilder, och du kan till och med skapa en samling för dina bilder innan du bestämmer dig för en prenumerationsplan. När du är redo att ladda ner bilderna måste du välja en prenumerationsplan som passar dina behov innan du kan ladda ner. När du har konfigurerat din plan finns det några enkla sätt du kan ladda ner en bild på.

Från en bildsamling

Följande steg hjälper dig att förenkla processen om du laddar ner från en bildsamling.

• Klicka på den samling du vill ladda ned från

• Välj bild och hovra över den

• Klicka på nedladdningsknappen som visas när du hovrar

• När du klickar på nedladdningsknappen visas en sammanfattning

• Välj bildstorlek och den plan som du använder för att ladda ner

• Klicka på ladda ned

• När bilden börjar laddas ner skickas du tillbaka till bildsamlingssidan så att du kan starta processen på nytt

Oavsett om du har skapat en samling eller använder en av våra, ser vi till att du enkelt kan hålla reda på de bilder du vill använda redan innan du tecknar en prenumeration hos oss.

Från bildinformationssidan

När du laddar ner från bildinformationssidan följer du dessa steg:

• Om du laddar ner en JPEG-bild väljer du bildstorlek bredvid bilden: liten, medelstor eller stor

• Vi rekommenderar att ladda ner den stora bilden och sedan ändra dess storlek utifrån behov

• Klicka på den röda nedladdningsknappen

• Nedladdningslådan öppnas

• Välj den plan du vill köpa – om du bara har en plan kommer denna att vara förvald

• Klicka på bekräfta och ladda ner

• Bilden laddas ner direkt till den mapp du har valt

Från sökresultatsidan (Om du har en aktiv plan)

Om du har en aktiv bildplan kan du till och med licensiera bilder från sökresultatsidan:

• Placera muspekaren över den bild du vill ladda ner

• Välj knappen Ladda ner på bilden - observera att du bara ser den här funktionen om du har en aktiv bildplan.

• Nedladdningen är förinställt till det stora formatet för JPEG-bilder, och till en vektorfil för .EPS-bilder. (Tips: Om du vill ha fler alternativ såsom bildstorlek eller vektorn som JPEG väljer du bilden själv)

• Nedladdningslådan öppnas

• Välj den plan du vill köpa – om du bara har en plan kommer denna att vara förvald

• Klicka på bekräfta och ladda ner

• Bilden laddas ner direkt till den mapp du har valt

I vissa fall när du laddar ner ett foto kan du ha möjligheten att välja en Förbättrad licens. Om du väljer detta behöver du bara markera rutan. Detta är en separat transaktion/licens som inte använder sig av några av dina tillgängliga Standardlicens-nedladdningar.

Problem eller frågor?

Vårt mål är att alltid vara tillgängliga för våra kunder. Även om vissa planer har en dedikerad kontorepresentant, är någon av våra kundtjänstmedarbetare på Shutterstock alltid redo att svara på alla frågor du kan tänkas ha om vårt innehåll, våra planer eller hur du laddar ner.

Även om nedladdning från vår webbplats borde vara lätt, förstår vi att det ibland uppstår tekniska svårigheter som ofta kan vara knepiga att få bukt med. Därför är det bara att kontakta oss om du behöver hjälp.