Hur laddar jag ned bilder?

Med Shutterstocks gratiskonto kan du utforska vårt stora bibliotek och skapa bildbibliotek för att samla in bilder. Så snart som du är redo att ladda ned bilder, måste du köpa en prenumerationsplan. Titta närmare på våra prenumerationsplaner här. Efter att du har köpt en prenumerationsplan kan du ladda ned.

När du har upprättat en prenumerationsplan finns det flera sätt att ladda ned på.

Ladda ned från bildsidan:

1. Bredvid bilden ser du bildstorlekarna: S (small – liten), M (medium – medelstor), L (large – stor), och XL (superstor – när det är tillgängligt). Välj storleken du vill ha (vi rekommenderar att du laddar ned stor storlek (L) och därefter anpassar storleken efter dina behov).
  2. Klicka på den röda nedladdningsknappen.
  3. Nedladdningssidan visas. Om du har en prenumerationsplan vidarebefordras du automatiskt till denna plan. Om du har mer än en prenumerationsplan, kan du välja den du önskar i rullgardinsmenyn. I vissa fall kommer du att kunna uppgradera din nedladdning till en utökad licens. Markera rutan för att välja detta. Detta kommer inte att använda en av dina tillgängliga nedladdningar – det är en separat licens/transaktion.
  4. Så snart som du har valt din plan trycker du på knappen Bekräfta och ladda ned. Din bild bör laddas ned omedelbart till den mapp du i webbläsaren har valt att spara nedladdningar i.

Ladda ned från ett bildbibliotek:

1. Gå till det bibliotek du vill ladda ned från
  2. För musen över en bild och tryck på knappen för nedladdning
  3. En sammanfattning av nedladdningen visas (du behöver inte lämna ditt bibliotek)
  4. Välj den bildstorlek och den prenumerationsplan du vill använda
  5. Klicka på ladda ned, så återgår du till biblioteket och bilden kommer omedelbart att laddas ned

Har du några frågor eller återkoppling?
Vi besvarar gärna dina frågor och din återkoppling är mycket värdefull för oss – kontakta oss när du vill.