Hur kan jag dela mitt bildbibliotek med andra personer?

Shutterstock erbjuder användarna några olika sätt att dela bildbibliotek på, så att du kan välja den metod som passar dig bäst. 

Klick på knappen Dela för att komma igång.

Dela en länk för att visa bibliotekets innehåll:
Du kanske bara behöver skicka en visningslänk till någon? Det finns två sätt att göra detta på. 

  • Genom att använda alternativet "Dela länk", krävs bara ett klick för att kopiera en delbar URL till Urklipp, som gör det möjligt för alla som har länken att visa, men inte redigera, innehållet. Detta fungerar när man delar med användare som inte har ett Shutterstock-konto.
  • För att skicka en visningslänk via e-post, anger du bara en e-postadress, väljer "Kan visas" och lägger till ett meddelande. Så snart som du klickar på "Dela", kommer användaren att få ett e-postmeddelande med en länk för att visa Biblioteket. De behöver inte ha ett Shutterstuck-konto för att visa det.

Dela via e-post
Behöver du bjuda in andra Shutterstock-användare för att samarbeta på ett bibliotek? Skriv bara in e-postadressen som tillhör deras konto, välj "Kan redigera" och lägg till ett meddelande. Så snart som du klickar på "Dela", kommer de att få ett e-postmeddelande och kommer att kunna se Biblioteket på sitt Shutterstock-konto. Detta ger användaren möjligheten att lägga till och ta bort bilder från Biblioteket, men inte radera Biblioteket i sin helhet.

  • Fick du hjälp av denna artikel?

Hittar du inte vad du söker?