Hur kan jag ändra mina faktureringsuppgifter?

Du kan granska och redigera din faktureringsinformation genom att besöka din Faktureringssida. Se till att du är inloggad på ditt Shutterstock-konto, navigera till sidan Mitt konto så ser du flera kategorier i menyn till vänster på sidan.

Hantera betalningsmetoder

Om du klickar på Fakturering kan du hantera dina betalningsmetoder och din faktureringsadress.

• För att lägga till en betalningsmetod väljer du "Lägg till en betalningsmetod"

• För att ange en förvald betalningsmetod öppnar du ditt betalningsalternativ och väljer Ange som standard. Alla förnyelser kommer att behandlas med denna betalningsmetod

• För att ta bort en betalningsmetod öppnar du dina betalningsalternativ och väljer Radera

Hantera faktureringsadress

Du kan lägga till en förvald faktureringsadress för dina inköpsposter. Denna adress kommer att användas vid skatteberäkning.

• För att lägga till en faktureringsadress och din skatteinformation väljer du Lägg till faktureringsadress

• För att uppdatera din faktureringsadress och din skatteinformation klickar du på Redigera strax till höger om din adress och ändrar dina uppgifter.

Mer information om hur Shutterstock debiterar skatt i USA finns här, och för Shutterstocks debitering av skatt utanför USA klickar du här.