Hur inaktiverar jag automatisk förnyelse?

För att göra det enkelt för dig, är alla våra planer inställda på att förnyas automatiskt så att du inte behöver gå igenom köpprocessen varje månad, eller när dina paketnedladdningar tagit slut. Automatisk förnyelse är planspecifik och måste hanteras separat för varje plan du köper. Du kan enkelt ändra inställningarna för din automatiska förnyelse på sidan Planinställningar hos ditt konto. Du kan lära dig mer om hur funktionen för automatisk förnyelse fungerar här.

Kan jag stänga av denna funktion?

Om du föredrar att kontrollera hur ofta din plan, har du möjlighet att stänga av automatisk förnyelse på ditt konto. Logga bara in på ditt Shutterstock-konto, gå till din sida med planer och ändra alternativet för automatisk förnyelse till "Av". Att stänga av automatisk förnyelse hindrar dig inte från att använda de nerladdningar som finns kvar på din nuvarande plan, men kommer hindra din plan från att förnyas nästa månad.

Hur avslutar jag en årsplan?

Om du vill hindra din årliga Shutterstock-plan från att förnyas ytterligare ett år så kan du när som helst stänga av förnyelsefunktionen. Att stänga av automatisk förnyelse ändrar inte din årliga åtagandeperiod och vi kommer att fortsätta fakturera varje månad för din plan. Läs mer här.

  • Fick du hjälp av denna artikel?

Hittar du inte vad du söker?