Hur inaktiverar jag automatisk förnyelse?

För att göra det enkelt för dig, är alla våra planer inställda på att förnyas automatiskt så att du inte behöver gå igenom köpprocessen varje månad, eller när dina paketnedladdningar tagit slut.

Hur fungerar automatisk förnyelse?

Alla bildpaket, där betalning sker per nedladdning, faktureras med automatisk förnyelse på ett av två sätt:

  • Flera dagar före utgångsdatum, vilket är ett år från inköpsdatum
  • När den slutliga nedladdningen görs

Månatliga planer förnyas flera dagar före slutet av varje faktureringsperiod, vilket ger dig kontinuerlig tillgång till vårt bildbibliotek. Om du märker en automatisk avgift från oss, finns det goda chanser att det är ditt konto som förnyas varje månad.

Kan jag stänga av denna funktion?

Om du föredrar att kontrollera hur ofta din plan, har du möjlighet att stänga av automatisk förnyelse på ditt konto. Logga bara in på ditt Shutterstock-konto, gå till din sida med planer och ändra alternativet för automatisk förnyelse till "av".

Automatisk förnyelse är planspecifik, så eventuella framtida prenumerationsplaner du köper måste ha automatisk förnyelse avstängt separat.  Om du inte är intresserad av automatisk förnyelse kan du helt enkelt avmarkera kryssrutan för automatisk förnyelse på sidan för orderöversikt vid köptillfället.

Hur avslutar jag en årsplan?

Om du vill avbryta ditt tjänsteår hos Shutterstock så kan du stänga av förnyelsefunktionen när som helst så att din plan inte förnyas efter att ett års åtagande upphör. Läs mer här.

  • Fick du hjälp av denna artikel?

Hittar du inte vad du söker?