Hur får jag ett kvitto?

Alla kvitton sparas på ditt konto, så att du kan komma åt och/eller skriva ut dem när du behöver det.

För att komma åt ett utskrivet kvitto:

1. Klicka här för att öppna din sida med kontouppgifter (eller logga in på ditt konto, för att därefter klicka på Mitt konto i skärmens övre högra hörn och sedan klicka på Kontouppgifter)
  2. Välj "Köphistorik" i menyn till vänster
  3. Här kan du se alla köp du genomfört och kan klicka på kvittolänken för att visa kvittot för den specifika transaktionen

Om ditt lands skattemyndigheter kräver en faktura med en underskrift i original, eller om du behöver en faktura utöver kvittot eller har andra önskemål, kontakta oss gärna. Vi kan hjälpa dig med dessa önskemål.