Hur får jag ett kvitto?

Kvitton för alla köp lagras på ditt Shutterstock-konto. Navigera till din inköpshistorik för att se en radartikel för varje köp. I den högra kolumnen visas kvittots nummer. Klicka för att öppna en ny flik och visa kvittot. Följande information inkluderas:

• Faktureringsadress

• Momsregistreringsnummer, om tillämpligt

• Köpt produkt

• Pris med en separat radartikel för moms

• Shutterstocks kontaktuppgifter

• Köpvillkor.

Ditt kvitto fungerar också som en kreditnota om en återbetalning gjordes till ditt konto.

Skicka eller spara ett kvitto som PDF

För att skriva ut ett kvitto väljer du Skriv ut i webbläsarens filmeny. För att spara en PDF-version, efter att ha klickat på Skriv ut kommer du se ett alternativ för att spara eller öppna kvittot som en PDF-fil. Den exakta processen varierar något beroende på webbläsare.