Hur får jag ett kvitto?

Kvitton för alla köp lagras i ditt Shutterstock-konto. Navigera till din inköpshistorik och du kommer se ett radföremål för varje köp. I den högra kolumnen kommer du se kvittots nummer. Klicka för att öppna en ny flik och visa kvittot.

Kvitton för bilder och videoklipp
Kvitton för bilder och videoklipp kommer öppna ett kvitto som kan skrivas ut i en ny flik i webbläsaren. Det kommer innehålla din faktureringsadress, momsnummer om tillämpligt, den köpta produkten, priset, vår kontaktinformation och villkoren för ditt köp.

Kvitton för musik
Efter att ha klickat på länken till kvittot öppnas en ny flik som visar kvittot i ett webbformat i stället för ett utskriftsformat. Om du klickar på "Visa fullständig information om beställning" på den här sidan så visas relevant information, t.ex. inköpsdatum, belopp och faktureringsadress.

Skriva ut eller spara ett PDF-kvitto
För att skriva ut ett kvitto för en bild- eller videoklipp, välj skriv ut i webbläsarens filmeny. För att spara en PDF-version, efter att ha klickat på Skriv ut kommer du se ett alternativ för att spara eller öppna kvittot som en PDF-fil. Den exakta processen varierar något beroende på webbläsare.

För att skriva ut ett kvitto för musik, efter att du öppnat den nya fliken kommer du se knappen "Skriv ut kvitto" längst upp på sidan. Denna öppnar din webbläsares utskriftsdialog från vilken du kan skriva ut kvittot. Från utskriftsdialogen bör du också se ett alternativ för att spara som PDF.