Hur får jag en faktura?

Vi tillhandahåller inte fakturor för onlineköp, men du kan hitta kvitton i din köphistorik. När du har loggat in på ditt konto, klicka på rullgardinsmenyn "Mitt konto" och sedan på "Kontouppgifter". Du kommer att se din "Köphistorik" på skärmens vänstra sida. Denna sektion dokumenterar alla dina köp och innehåller en länk för visning av varje kvitto.

Om du behöver en faktura innan ditt köp, kan våra anpassade planer vara ett bra alternativ för dig. Kontakta oss idag för ytterligare information.