Hur ändrar jag mitt lösenord eller återfår åtkomst till Shutterstock?

Glömt lösenord

Shutterstock gör att du enkelt kan få åtkomst till ditt konto både snabbt och säkert. Klicka först på knappen Logga in längst upp till höger på startsidan. Därefter kan du klicka på Glömt ditt lösenord? och ange den e-postadress du använder för Shutterstock. Ett e-postmeddelande med information om hur du återställer ditt lösenord skickas till dig omedelbart. Se till att kontrollera din skräppostmapp om ett e-postmeddelande inte dyker upp i din vanliga inkorg.

Glömt e-post

Vi informerar dig om den e-postadress som du angivit inte finns i vårt system, och uppmanar dig att prova en annan e-postadress. När du har angivit korrekt e-postadress som är associerad med ditt Shutterstock-konto kan du begära en länk för återställning av ditt lösenord.

Om du inte kan avgöra vilken e-postadress du använde kan du kontakta oss så hjälper vi dig att återfå åtkomst, förutsatt att du kan verifiera huvuduppgifterna på kontot. Om du känner till ditt användarnamn på Shutterstock, eller nyligen har tagit emot en debitering, kan denna information hjälpa oss att bistå dig snabbare så att du får åtkomst till ditt konto.

Loggat in men glömt lösenord

Du kan uppdatera ditt lösenord via din Profil under kontouppgifter. Om du är inloggad men inte kommer ihåg ditt aktuella lösenord, loggar du ut och använder länken Glömt ditt lösenord? för att få ett e-postmeddelande för återställning av lösenord.