Hur använder jag bibliotek för bilder?

Även utan ett köp, kan du använda Shutterstock för att söka efter bilder och bibliotek, vilket gör det enkelt att hålla reda på de du gillar.

Spara bilder till ett Bibliotek
Det finns många sätt att lägga till bilder i ett Bibliotek på. I allmänhet bör du hålla utkik efter den runda "+"-knappen, framför allt när befinner dig ovanför en bild. Klicka på knappen för att visa en meny där du kan välja det Bibliotek du vill lägga till bilden i, eller för att skapa ett nytt Bibliotek.

Visa dina Bibliotek
Du hittar dina Bibliotek genom att klicka på Mitt konto längst upp till höger på din skärm.

Använda Bibliotek
Du kan lägga till eller ta bort bilder, kopiera eller flytta dem från ett Bibliotek till ett annat, och ange ett eget omslagsfoto för varje Bibliotek.

Dela Bibliotek
Klicka på "Dela"-knappen för att bjuda in andra Shutterstock-användare till att samredigera Biblioteket, eller om du vill bjuda in någon att titta på det.

Ladda ned från Bibliotek
Bilder kan laddas ned utan att lämna ditt Bibliotek. Bara tryck på knappen Ladda ned när du är ovanför en bild så kommer en nedladdningsruta att guida dig genom processen. Bilder som du tidigare har licensierat kommer att visa en knapp för Åternedladdning.