Grunderna i Shutterstocks Team Experience

Shutterstocks Team Experience ger en stadig grund för gruppsamarbeten. Teamadministratörer kan bjuda in och ta bort användare och hantera planer. Mer information om de funktioner som erbjuds med Team Experience följer nedan.

Vad är skillnaderna mellan teamadministratörer och teammedlemmar?

 

FunktionTeamadministratörTeammedlem
Bjud in och hantera teammedlemmar
Köp och hantera planer
Hantera betalningsprofiler
Ladda ner
Visa licenshistorik och åternedladdning för team
Skapa och dela samlingar


Administratörer


Kan en teamadministratör välja namn på sitt team?

Ja. Teamadministratörer uppmanas att välja ett teamnamn och en avatar för att identifiera sitt team vid inloggning. 

 

Hur kan teamadministratörer ändra sitt teamnamn och sin teamavatar?

Teamadministratörer kan när som helst ändra teamnamn och sin teamavatar. Klicka på det horisontella utelämningstecknet "···" intill ditt teamnamn för att visa fler alternativ. 
 


Ange ett teamnamn som representerar ditt team eller hur kontot används.

Ladda upp en avatar som representerar ditt team eller hur kontot används. Alternativt kan du välja en av de förinställda avatarerna.

 

Hur kan teamadministratörer bjuda in nya användare?

Shutterstocks Team Experience erbjuder medlemmar ett unikt användarnamn och ger teamadministratören möjlighet att bjuda in nya medlemmar som kan ansluta till teamet, upp till det antal som fanns att tilldela när planen köptes. Så här kan teamadministratörer bjuda in nya användare:

1. Klicka på "Mitt konto" i det övre högra hörnet på Shutterstocks webbplats och välj sedan "Team"

2. Detta tar dig till teamets kontrollpanel:

3. Från din teamkontrollpanel klickar du på den röda "Bjud in"-knappen och anger e-postadressen.

Om den användare du bjuder in redan har ett Shutterstock-konto kan de ansluta till teamet via sitt nuvarande konto så länge de inte har en aktiv plan. Om de ännu inte är en Shutterstock-användare, kommer de automatiskt att registreras när de godkänner inbjudan.

Hur kan teamadministratörer hantera väntande inbjudningar?

Klicka på det horisontella utelämningstecknet "···" intill inbjudan för att visa fler alternativ. Teamadministratörer kan återinbjuda, kopiera inbjudningslänken eller ta bort:

  • Återinbjuda: Skicka e-postmeddelandet med inbjudningslänken på nytt.

  • Kopiera inbjudningslänk: Klicka för att kopiera inbjudningslänken.Teamadministratörer kan dela denna länk med användare som har problem med att ta emot inbjudan via e-post.

  • Ta bort: Avbryt en väntande inbjudan som har skickats till användaren.

Teammedlemmar

Hur godkänner nya användare en inbjudan om att ansluta till ett team?

Det är enkelt att godkänna en inbjudan om att ansluta till ett team. Så här fungerar det:

När en administratör bjuder in dig till att ansluta får du ett e-postmeddelande med en länk för att komma igång. Klicka på "Komma igång" för att starta.

Om du är en ny kund hos Shutterstock väljer du ett lösenord för att skapa ditt konto och automatiskt ansluta till ditt team.

 

Om du redan har ett Shutterstock-konto anger du bara ditt befintliga lösenord så kommer du automatiskt att ansluta till teamet.

När du har loggat in blir du ombedd att ange ditt namn så att dina teamadministratörer och teammedlemmar kan identifiera dig.

Efteråt klickar du på "Anslut till team" så visas en kontosida och en välkomstbanner längst upp. Klart! Nu är du reda att börja använda din nya teamplan och samarbeta med dina teamkompisar!

 

Mer information om våra Team Experience-planer eller om du vill se en demo får du om du klickar här .

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med ditt Team Experience-konto!

  • Fick du hjälp av denna artikel?

Hittar du inte vad du söker?