Ersätta en bild i Editor-appen

Editor är en dynamisk och lättanvänd app för grafisk design med vilken du kan skapa vackra, tilltalande skapelser med egna bilder samt använda de som finns i vårt enorma bibliotek. Du kan skapa en design som består av valfritt antal av våra vackra foton, vektorbilder eller illustrationer, tillsammans med dina egna uppladdade foton. Möjligheten att kombinera och i stort sett blanda alla dessa element i en bildredigerare, gör att både erfarna designers såväl som nybörjare kan utforska sin kreativitet med ett verktyg som är effektivt men ändå lätt att använda.

Ibland kanske du upptäcker, medan du skapar ett bildkollage eller en annan bildsamling, att en eller flera av de befintliga bilderna behöver ersättas med en annan bild. I stället för att behöva gå tillbaka till början och försöka omskapa din önskade design med den nya bildsamlingen, kan du ersätta alla aktuella bilder med en ny. Den nya bilden kommer att ligga på exakt samma plats, så du behöver aldrig oroa dig för att ditt pågående arbete påverkas.

Lägga till en ny bild från Shutterstocks bibliotek
Shutterstock har tusentals vackra foton, illustrationer och vektorbilder som kan användas i vårt onlinebaserade verktyg för grafisk design. Om du blir missnöjd med en bild som används i en aktiv design, kan du ersätta den med en bild från Shutterstock. Bläddra i biblioteket för att hitta den bild du vill använda i stället, högerklicka på bilden som ska ersättas och välj att söka efter liknande bilder. Du får se ett urval av relaterade bilder som visas i en sökmeny bredvid duken, men du behöver inte begränsa dig till att bara använda bilder som liknar varandra. Använd sökfältet eller välj från de befintliga kategorierna för att hitta den perfekta nya bilden. Klicka på den och välj att lägga till den på duken så dyker den upp där. Radera den gamla bilden och fortsätt att arbeta på ditt projekt.

Lägga till en ny bild från ditt användarbibliotek
När du registrerar dig för ett gratis Shutterstock-konto kan du ladda upp vilken bild du vill från din hem- eller arbetsdator. Denna uppladdade bild visas i uppladdningsmenyn som finns i appfönstrets vänstra sida. Därifrån kan du välja vilken bild du vill importera på din duk.

Dessa steg låter dig ladda upp en bild till ditt gratiskonto:

• Klicka på menyknappen för uppladdning på skärmens vänstra sida.

• Dra och släpp en bildfil från ditt skrivbord, eller en filmapp i menyrutan.

• Om du inte vill dra och släppa en fil på det här sättet, kan du klicka på knappen "Ladda upp fil" och navigera bland mapparna på din dator tills du har hittat rätt fil. Välj dessa för att starta uppladdningsprocessen.

Nu när en ny bild har lagts till i ditt personliga användarbibliotek kan du använda den som en ersättningsbild för någon av de bilder som finns på din aktiva arbetsduk.

Shutterstocks enorma bildbibliotek ger dig friheten att lägga till professionella bilder till valfri design. Prova att experimentera med att ersätta gamla bilder med nya för att se hur nya alternativ kan förbättra ditt projekt.