Hur kan jag ändra mina kontouppgifter?

Du kan enkelt granska och redigera dina kontouppgifter. Logga först in på ditt Shutterstock-konto med din e-postadress eller ditt användarnamn och lösenord. Flera kategorier kommer att synas i menyn på sidans vänstra sida:

• Planer: här kan du se dina prenumerationsplaner, sätta på/stänga av automatisk förnyelse, se utgångsdatumet för din prenumerationsplan samt vilka nedladdningar som finns kvar

• Profil: ändra kontouppgifter, som t.ex. lösenord och kontaktuppgifter

• Fakturering: uppdatera det kreditkort som finns registrerat (i förekommande fall) samt faktureringsadress

• Köphistorik: ett inköpsbevis (som t.ex. kvitton/fakturor)

• Preferenser: justera inställningar för kommunikation och visning