Hjelp med nettsted

Hva betyr royalty-fri? Er Shutterstock-innhold gratis?

Shutterstock-innhold er royalty-fritt, men ikke gratis. Så nøyaktig hva er [...]

Hvordan sletter jeg Shutterstock-kontoen min?

Finn ut hvordan du sletter kontoen din, samt restriksjoner på å gjøre nettopp det.

Kjøp av små bildepakker

Hva om jeg ikke trenger et stort antall bilder?

Hvordan kan jeg laste ned bilder?

Lær hvordan du laster ned fra Shutterstock enorme bildebibliotek.

Hva er Shutterstock?

Shutterstock er en ledende global leverandør av høy kvalitet lisensierte bilder, [...]

Hvilke nettlesere støttes av Shutterstock.com og Shutterstock Editor?

Shutterstock støtter mange av de mest populære nettleserne.

Ny nedlasting av bilder

Det finnes ingen grense for hvor mange ganger eller tidsramme der du kan laste [...]

Hvor kan jeg finne bilder?

Shutterstock tilbyr et variert utvalg av søkeverktøy for å hjelpe deg å finne det [...]

Shutterstock-pluginer for Adobe-programmer

Slik installerer og bruker du Shutterstock-pluginene for Adobe Photoshop® og [...]

Hvordan endre jeg kontoinformasjonen min?

Det er enkelt å gå gjennom og redigere kontoinformasjonen. Les videre for detaljer.

Hvordan får jeg bevis på at jeg bruker lisensiert Shutterstock-innhold?

Hvor du kan finne lisensbevis for spesifikt Shutterstock-innhold.

Hvordan kan jeg dele min bildesamling med andre?

Shutterstock gjør det enkelt å dele bildesamlinger.

Hvorfor kan jeg ikke logge meg på?

Her har du noen mulige løsninger dersom du har problemer med å få tilgang til di [...]

Hvordan kan jeg bidra med mitt arbeid til Shutterstock?

Shutterstock er alltid på utkikk etter nye fotografer, illustratører og videografer [...]

Tilbyr Shutterstock omvendt bildesøk?

Ja, Shutterstock tilbyr et robust omvendt bildesøkeverktøy.

Hvordan kan jeg bruke bildesamlinger?

Selv uten kjøp kan du bruke Shutterstock til å søke etter bilder, og samlinger gjør [...]

Når kan jeg last ned bildene mine?

Tidsrammen du kan last ned bilder avhenger av hvilken plan du har.

Laste opp ditt eget bilde til Shutterstock Editor

Lær om hvordan du bruker egne bilder i Shutterstock Editor.

Søke etter videoklipp

Shutterstocks søkeverktøy er enkelt og allsidig, slik at du kan finne akkurat det [...]

Kan jeg ha flere bildeabonnementer på min konto?

Ja, du kan ha flere abonnementer på din Shutterstock-konto. Du kan ha flere [...]

Redigere egne bilder i Shutterstock Editor

Lær om hvordan du redigerer egne bilder i Shutterstock Editor.

Laste ned videoer på nytt

Det finnes ingen tidsramme eller grense for hvor mange ganger du kan laste ned [...]

Hva er forskjellen mellom beskjæring og å endre størrelse?

Lær forskjellen mellom disse to populære bilderedigeringsteknikkene.

Slik justerer du bilder, figurer og tekst perfekt i Shutterstock Editor

Lær om perfekt balansering av elementer i Shutterstock Editor-designene dine.

Laste ned dine design

Lær hvordan du laster ned ditt ferdige Shutterstock Editor-design.

Tips for å velge den perfekte skrifttypen for ditt design

Lær om Shutterstock Editors skriftvalg.

Hvordan kan jeg se flere bilder fra samme artist?

Shutterstock gjør det enkelt å finne flere bilder fra en artist du liker.

Dele dine design på Facebook.

Lær hvordan du deler designene dine på Facebook.

Laste ned ditt nye design til Google Drive

Lær hvordan du laster ned det ferdige Shutterstock Editor-designet til Google Drive.

Kan Shutterstocklage en samlingmedbilder for meg?

Hvis du har en Premier-konto, er bildeforskning og tjenester for etablering av [...]

Slik lager du innhold for Twitter

Lær hvordan du lager engasjerende innhold for Twitter i Shutterstock Editor.

Slik får du det beste ut av Editors bildefilter

Slik bruker du bildefiltre i Shutterstock Editor

Slik lager du Pinterest-bilder med Shutterstock Editor

Lag flott Pinterest-innhold ved hjelp av Shutterstock Editor.

Bytte ut et bilde i Editor-appen

Lær hvordan du enkelt bytter bilder i Shutterstock Editor.

Hva er musikkens filformater, sample rates, and bit rates?

Shutterstock-spor er 16bit (44,1 kHz eller 48 kHz) WAV-filer. Komp er 128 kbps (44,1 [...]

Slik bruker du farger i Editor-designet

Lær om å inkorporere farge i Shutterstock Editor-design.

Laste ned dine design til Dropbox

Lær hvordan du lagrer det ferdige Shutterstock Editor-designet til Dropbox.

Slik bruker du spesialeffekter på figurer og tekst i Shutterstock Editor

Lær om å tilpasse figurer og tekst i Shutterstock Editor.

Hvordan kan jeg sortere mine bildesøkeresultater?

Shutterstock tilbyr fire sorteringsrekkefølger for å avgrense søkeresultatet.

Hvorfor er innholdet jeg ønsker ikke lenger tilgjengelig?

Alt innhold på Shutterstock er innsendt av artister/bidragsytere som eier [...]

Slik bruker du forhåndsvisningsmodus i Editor

Lær alt om Shutterstock Editors forhåndsvisningsmodus.

Leter du etter ferdig design? Sjekk ut Shutterstock Editors maler

Lær om hvordan du bruker Shutterstock Editors designmaler.

Slik bruker du figurer i Shutterstock Editor

Lær om bruk av figurer i Shutterstock Editor.

Å lagre et design i Editor

Lær hvordan du lagrer designene dine i Shutterstock Editor.

Språkstøtte

Vi tilbyr for tiden live kundestøtte på engelsk, kinesisk, nederlandsk, fransk, [...]

Forstå avanserte filtre i Editor

Lær om bruk av Shutterstock Editors avanserte filtre.

Musikkformater og kompabilitet

Shutterstock-spor er 16bit (44,1 kHz eller 48 kHz) WAV-filer. Samlinger er 128 kbps [...]

Hvilke språk er Shutterstock Editor tilgjengelig i?

Shutterstock Editor er tilgjengelig på alle 20 språkene som støttes på [...]

Hva er Shutterstock Showcase?

Trenger du inspirasjon? Prøv Shutterstock Showcase!