Video

Hur kan jag använda redaktionellt innehåll?

Läs mer om hur Shutterstocks innehåll "Endast redaktionellt bruk" kan användas.

Vad betyder royaltyfritt? Är innehållet i Shutterstock gratis?

Innehållet från Shutterstock är royaltyfritt, men inte gratis. Så exakt vad är [...]

Vad är Shutterstock?

Shutterstock är en ledande global leverantör av licensbelagda bilder, filmer och [...]

Varför är visst innehåll märkt "Endast för redaktionellt bruk?"

Redaktionellt innehåll är inte tillåtet för kommersiellt bruk.

Vad är Shutterstocks Premier-licens?

Detta är Shutterstocks starkaste licens – se vad den kan göra för dig!

Är licenser överlåtbara?

Du kan använda Shutterstocks innehåll för dina kunder, men licenser för innehållet [...]

Enskild användare-konton kontra Multianvändare-konton

Om du för närvarande har en prenumeration för en enskild användare, så innebär det [...]

Hur får jag ett kvitto?

Alla kvitton sparas på ditt konto så att du kan komma åt och/eller skriva ut dem när [...]

Vad är Shutterstocks publiceringslicens?

Detta är Shutterstocks mest anpassningsbara licens – se hur den kan anpassas utifrån [...]

Hur blir jag den enda som använder ert innehåll?

Shutterstock erbjuder normalt bilder och inspelningar via royalty-fri licensiering. [...]

Hur mycket kostar videoklipp?

För enkla klipp: Priser för filmklippen hittar du bredvid storleken för det klipp du [...]

Får jag redigera innehåll som jag har licens för

Få reda på vilken typ av redigering som kan göras för olika Shutterstock-innehåll.

Vad är Shutterstocks Premier-plattform?

Läs mer om de funktioner som vår avancerade plattform kan erbjuda.

Ny nerladdning av videofilmer

Det finns ingen gräns för hur många gånger eller hur lång tid du har på dig att [...]

Vad är Shutterstocks API?

Shutterstocks API gör det enkelt för utomstående att ta del av innehållet i vårt [...]

Kan Shutterstock skapa ett bildbibliotek åt mig?

Om du har ett Premier-kontofinns tjänsterna för bildsökning och skapande av [...]

Shutterstock Select

Premiumvideoklipp filmade av branschspecialister med den senaste utrustningen.

Kan jag förvärva användarrättigheter till ett foto/videoklipp av mig själv som finns tillgängligt på Shutterstock?

Förvärv av innehåll där du utgör motivet, kräver en licens i enlighet med den [...]

Begära borttagning av innehåll där du utgör motivet

Skicka all relevant information till infringementclaims@shutterstock.com.