Video

Hur får jag ett kvitto?

Alla kvitton sparas på ditt konto, så att du kan komma åt och/eller skriva ut dem [...]

Enskild användare-konton kontra Multianvändare-konton

Om du för närvarande har en prenumeration för en enskild användare, så innebär det [...]

Ny nerladdning av videofilmer

Tidigare köpta videoklipp kan laddas ner när som helst kostnadsfritt.

Hur kan jag använda redaktionellt innehåll?

Läs mer om hur Shutterstocks innehåll "Endast redaktionellt bruk" kan användas.

Kan Shutterstock skapa ett bildbibliotek åt mig?

Om du har ett Premier-kontofinns tjänsterna för bildsökning och skapande av [...]

Vad betyder royaltyfritt? Är innehållet i Shutterstock gratis?

Innehållet från Shutterstock är royaltyfritt, men inte gratis. Så exakt vad är [...]

Vad är Shutterstock?

Shutterstock är en ledande global leverantör av licensbelagda bilder, filmer och [...]

Vad är Shutterstocks Premier-licens?

Detta är Shutterstocks starkaste licens – se vad den kan göra för dig!

Är licenser överlåtbara?

Du kan använda Shutterstock-innehåll för dina klienter, men du måste ha en [...]

Hur fungerar Shutterstocks prenumerationsplan på bilder?

Få aldrig slut på videoklipp med vår prenumeration på 10 eller 20 videoklipp per [...]

Hur mycket kostar videoklipp?

Priset på ett videoklipp beror på planen eller paketet som används vid köpet.

Vad är Shutterstock API Platformslicens?

Stöder licensiering av tillgångar och vidareförsäljning i applikationen.

Licensiera innehåll för ett team

Läs mer om hur du säkerställer att hela ditt team har åtkomst till innehåll och har [...]

Vad är Shutterstocks publiceringslicens?

Detta är Shutterstocks mest anpassningsbara licens – se hur den kan anpassas utifrån [...]

Varför är visst innehåll märkt "Endast för redaktionellt bruk?"

Redaktionellt innehåll är inte tillåtet för kommersiellt bruk.

Vad är Shutterstocks Premier-plattform?

Läs mer om de funktioner som vår avancerade plattform kan erbjuda.

Får jag redigera innehåll som jag har licens för

Få reda på vilken typ av redigering som kan göras för olika Shutterstock-innehåll.

Hur blir jag den enda som använder ert innehåll?

Shutterstock erbjuder normalt bilder och inspelningar via royalty-fri licensiering. [...]

Vad är Shutterstocks API?

Shutterstocks API gör det enkelt för utomstående att ta del av innehållet i vårt [...]

Shutterstock Select

Premiumvideoklipp filmade av branschspecialister med den senaste utrustningen.

Kan jag förvärva användarrättigheter till ett foto/videoklipp av mig själv som finns tillgängligt på Shutterstock?

Förvärv av innehåll där du utgör motivet, kräver en licens i enlighet med den [...]

Begära borttagning av innehåll där du utgör motivet

Skicka all relevant information till infringementclaims@shutterstock.com.

Shutterstock Elements

En samling av högkvalitativa specialeffekter för videoproduktion.