Video

Hur kan jag använda redaktionellt innehåll?

Redaktionellt innehåll kan inte användas för något kommersiellt ändamål.

Vad betyder royaltyfritt? Är innehållet i Shutterstock gratis?

Innehållet från Shutterstock är royaltyfritt, men inte gratis. Så exakt vad är [...]

Varför är visst innehåll märkt "Endast för redaktionellt bruk?"

Redaktionellt innehåll är inte tillåtet för kommersiellt bruk.

Enskild användare-konton kontra Multianvändare-konton

Om du för närvarande har en prenumeration för en enskild användare, så innebär det [...]

Vad är Shutterstock?

Shutterstock är en ledande global leverantör av licensbelagda bilder, filmer och [...]

Vad är Shutterstocks Premier-licens?

Detta är Shutterstocks starkaste licens – se vad den kan göra för dig!

Är licenser överlåtbara?

Du kan använda Shutterstocks innehåll för dina kunder, men licenser för innehållet [...]

Hur blir jag den enda som använder ert innehåll?

Shutterstock erbjuder normalt bilder och inspelningar via royalty-fri licensiering. [...]

Vad är Shutterstocks publiceringslicens?

Detta är Shutterstocks mest anpassningsbara licens – se hur den kan anpassas utifrån [...]

Vad är Shutterstocks Premier-plattform?

Läs mer om de funktioner som vår avancerade plattform kan erbjuda.

Ny nerladdning av videofilmer

Det finns ingen gräns för hur många gånger eller hur lång tid du har på dig att [...]

Hur mycket kostar Videoklipp?

För enkla klipp: Priser för filmklippen hittar du bredvid storleken för det klipp du [...]

Kan Shutterstock skapa ett bildbibliotek åt mig?

Om du har ett Premier-kontofinns tjänsterna för bildsökning och skapande av [...]

Vad är Shutterstocks API?

Shutterstocks API gör det enkelt för utomstående att ta del av innehållet i vårt [...]