Kuvien käyttö

Kuinka piirtää suoria viivoja Photoshopissa

Photoshopissa suoria viivoja voi piirtää monin tavoin!

Käytettävissä olevat kuvakoot

Shutterstock-kuvista on saatavilla eri kokoja, joten voit valita sen, joka soveltuu [...]

Kuinka taustasta tehdään Photoshopissa läpinäkyvä

Kuinka taustasta tehdään Photoshopissa läpinäkyvä!

Kuinka Photoshopissa tehdään läpinäkyvä gradientti

Kuinka Adobe Photoshopissa tehdään läpinäkyvä gradientti

Mikä on vektori/EPS-tiedosto?

Vektorikuvat ovat digitaalisia piirroksia, jotka koostuvat syvämuokkauksen [...]

Kuinka kuvan kokoa voi kasvattaa?

Katsotaan kuinka se tehdään - ja kuinka minimoidaan laadun huononeminen.

Kuinka gradientti sumennetaan Photoshopissa

Kuinka gradientti sumennetaan Adobe Photoshopissa.

EPS-vektorikuvien muokkaaminen

Tässä on muutamia vinkkejä vektoritiedostojen muokkaamisen helpottamiseksi:

Vektoritiedostojen avaaminen Mac-tietokoneessa

Tiedot vektori-/EPS-tiedostojen avaamisesta Apple-tietokoneessa.

Shutterstockin toimituksellinen lisenssi

Käy katsomassa Shutterstockin uusimpia toimituksellisia kuvia.

Kuinka voin jakaa kuvakokoelmani muiden kanssa?

Shutterstock tekee kuvakokoelmien jakamisesta helppoa.

Varastovalokuvien käyttäminen kirjojen kansissa

Valitse kirjojesi kansiin oikeanlaiset kuvat.

Voinko käyttää vektorikuvia, jos minulla ei ole vektorkuvaeditoria?

Vektorikuvia voi muokata ja skaalata mihin tahansa kokoon Adobe Illustratorilla [...]

Voinko muokata Shutterstockin vektoritiedostojen sisältämää tekstiä?

Meidän vektoritiedostojemme sisältämä teksti on "litistettyä". Tekstin [...]

Kuinka logo vektoroidaan

Anna meidän näyttää, kuinka logo vektoroidaan.

Varastokuvien valinta verkkosivustoille

Valitse tilanteeseen parhaiten sopivat varastokuvat

Shutterstock iOS- ja Android-laitteisiin.

Shutterstockilla on hyvät sovellukset älypuhelinten kahdelle yleisimmälle [...]