Kuvien käyttö

Kuinka piirtää suoria viivoja Photoshopissa

Photoshopissa suoria viivoja voi piirtää monin tavoin!

Kuinka taustasta tehdään Photoshopissa läpinäkyvä

Kuinka taustasta tehdään Photoshopissa läpinäkyvä!

Mikä on vektori/EPS-tiedosto?

Vektorikuvat ovat digitaalisia piirroksia, jotka koostuvat syvämuokkauksen [...]

Kuinka Photoshopissa tehdään läpinäkyvä gradientti

Kuinka Adobe Photoshopissa tehdään läpinäkyvä gradientti

Kuinka kuvan kokoa voi kasvattaa?

Katsotaan kuinka se tehdään - ja kuinka minimoidaan laadun huononeminen.

Käytettävissä olevat kuvakoot

Shutterstock-kuvista on saatavilla eri kokoja, joten voit valita sen, joka soveltuu [...]

Shutterstockin toimituksellinen lisenssi

Käy katsomassa Shutterstockin uusimpia toimituksellisia kuvia.

Kuinka gradientti sumennetaan Photoshopissa

Kuinka gradientti sumennetaan Adobe Photoshopissa.

Kuinka logo vektoroidaan

Anna meidän näyttää, kuinka logo vektoroidaan.

Voinko muokata Shutterstockin vektoritiedostojen sisältämää tekstiä?

Meidän vektoritiedostojemme sisältämä teksti on "litistettyä". Tekstin [...]

Voinko käyttää vektorikuvia, jos minulla ei ole vektorkuvaeditoria?

Vektorikuvia voi muokata ja skaalata mihin tahansa kokoon Adobe Illustratorilla [...]

EPS-vektorikuvien muokkaaminen

Tässä on muutamia vinkkejä vektoritiedostojen muokkaamisen helpottamiseksi:

Varastovalokuvien käyttäminen kirjojen kansissa

Valitse kirjojesi kansiin oikeanlaiset kuvat.

Shutterstock iOS- ja Android-laitteisiin.

Shutterstockilla on hyvät sovellukset älypuhelinten kahdelle yleisimmälle [...]

Vektoritiedostojen avaaminen Mac-tietokoneessa

Tiedot vektori-/EPS-tiedostojen avaamisesta Apple-tietokoneessa.

Kuinka voin jakaa kuvakokoelmani muiden kanssa?

Shutterstock tekee kuvakokoelmien jakamisesta helppoa.

Shutterstockin Team Experience -palvelun perusasiat

Lue, kuinka kutsutaan uusia käyttäjiä, hyväksytään kutsuja ym.

Varastokuvien valinta verkkosivustoille

Valitse tilanteeseen parhaiten sopivat varastokuvat