Kuvien käyttö

Käytettävissä olevat kuvakoot

Shutterstock-kuvista on saatavilla eri kokoja, joten voit valita sen, joka soveltuu [...]

Kuinka piirtää suoria viivoja Photoshopissa

Photoshopissa suoria viivoja voi piirtää monin tavoin!

Kuinka taustasta tehdään Photoshopissa läpinäkyvä

Kuinka taustasta tehdään Photoshopissa läpinäkyvä!

Mikä on vektori/EPS-tiedosto?

Vektorikuvat ovat digitaalisia piirroksia, jotka koostuvat syvämuokkauksen [...]

Kuinka Photoshopissa tehdään läpinäkyvä gradientti

Kuinka Adobe Photoshopissa tehdään läpinäkyvä gradientti

EPS-vektorikuvien muokkaaminen

Tässä on muutamia vinkkejä vektoritiedostojen muokkaamisen helpottamiseksi:

Kuinka kuvan kokoa voi kasvattaa?

Katsotaan kuinka se tehdään - ja kuinka minimoidaan laadun huononeminen.

Kuinka gradientti sumennetaan Photoshopissa

Kuinka gradientti sumennetaan Adobe Photoshopissa.

Shutterstockin toimituksellinen lisenssi

Käy katsomassa Shutterstockin uusimpia toimituksellisia kuvia.

Kuinka voin jakaa kuvakokoelmani muiden kanssa?

Shutterstock tekee kuvakokoelmien jakamisesta helppoa.

Voinko käyttää vektorikuvia, jos minulla ei ole vektorkuvaeditoria?

Vektorikuvia voi muokata ja skaalata mihin tahansa kokoon Adobe Illustratorilla [...]

Varastovalokuvien käyttäminen kirjojen kansissa

Valitse kirjojesi kansiin oikeanlaiset kuvat.

Voinko muokata Shutterstockin vektoritiedostojen sisältämää tekstiä?

Meidän vektoritiedostojemme sisältämä teksti on "litistettyä". Tekstin [...]

Vektoritiedostojen avaaminen Mac-tietokoneessa

Tiedot vektori-/EPS-tiedostojen avaamisesta Apple-tietokoneessa.

Kuinka logo vektoroidaan

Anna meidän näyttää, kuinka logo vektoroidaan.

Varastokuvien valinta verkkosivustoille

Valitse tilanteeseen parhaiten sopivat varastokuvat

Shutterstock iOS- ja Android-laitteisiin.

Shutterstockilla on hyvät sovellukset älypuhelinten kahdelle yleisimmälle [...]