Brug af billeder

Tilgængelige billedstørrelser

Shutterstock billeder fås i forskellige størrelser, så du kan vælge det, der passer [...]

Hvad er en vektor-/EPS-fil?

Vektorer er ​​digitale illustrationer, der består af punkter og stier, der tillader [...]

Sådan gør man baggrunden gennemsigtig i Photoshop

Lær hvordan man gør baggrunden gennemsigtig i Photoshop!

Redigering af EPS vektor-billeder

Her er nogle tips og tricks, der kan hjælpe med redigering af vektorfiler:

Her kan man finde gratis billeder

Har du et stramt budget? Lad os hjælpe dig med at finde gratis billeder!

Sådan tegner man lige linjer i photoshop

Der er mange måder man kan tegne lige linjer i Photoshop!

Sådan laver man en gennemsigtig stigning i photoshop

Sådan laver man en gennemsigtig stigning i Photoshop!

Hvordan kan jeg øge størrelsen på et billede?

Lad os se på, hvordan man gør det - og hvordan man minimerer forringelse af kvalitet.

Hvordan kan jeg dele min billedsamling med andre?

Shutterstock gør det nemt at dele billedsamlinger.

Kan jeg bruge vector billeder hvis jeg ikke har en vector editor?

Vector illustrationer kan redigeres og skaleres til en hvilken som helst størrelse [...]

Åbn Vectors på en Mac

Oplysninger om at åbne vector/EPS filer på en Apple computer.

Brug stock billeder til bogomslag

Vælg de rigtige billeder til dine bogomslag.

Sådan slører man en skråning i Photoshop.

Sådan slører man en skråning i Adobe Photoshop.

Shutterstock Premier redaktionelt indhold

Få adgang til de nyeste redaktionelle billeder med Shutterstock Premier.

Sådan vektoriserer du dit logo

Lad os vise dig, hvordan du vektoriserer dit logo.

Shutterstock til iOS og Android

Shutterstock giver robust mobil til de to mest almindelige smarttelefon [...]

Vælg stock billeder til hjemmesider

Vælg de bedste stock billeder til situationen