Brug af billeder

Sådan tegner man lige linjer i photoshop

Der er mange måder man kan tegne lige linjer i Photoshop!

Tilgængelige billedstørrelser

Shutterstock billeder fås i forskellige størrelser, så du kan vælge det, der passer [...]

Sådan gør man baggrunden gennemsigtig i Photoshop

Lær hvordan man gør baggrunden gennemsigtig i Photoshop!

Sådan laver man en gennemsigtig stigning i photoshop

Sådan laver man en gennemsigtig stigning i Photoshop!

Hvad er en vektor-/EPS-fil?

Vektorer er digitale illustrationer, der består af punkter og stier, der tillader [...]

Hvordan kan jeg øge størrelsen på et billede?

Lad os se på, hvordan man gør det - og hvordan man minimerer forringelse af kvalitet.

Sådan slører man en skråning i Photoshop.

Sådan slører man en skråning i Adobe Photoshop.

Redigering af EPS vektor-billeder

Her er nogle tips og tricks, der kan hjælpe med redigering af vektorfiler:

Shutterstock Redaktionel Licens

Få adgang til de nyeste Shutterstock redaktionelle billeder.

Kan jeg bruge vector billeder hvis jeg ikke har en vector editor?

Vector illustrationer kan redigeres og skaleres til en hvilken som helst størrelse [...]

Åbn Vectors på en Mac

Oplysninger om at åbne vector/EPS filer på en Apple computer.

Hvordan kan jeg dele min billedsamling med andre?

Shutterstock gør det nemt at dele billedsamlinger.

Kan jeg redigere teksten i Shutterstock's vektor filer?

Teksten i vores vektor filer er fladgjort; for at manipulere den skal du fjerne den [...]

Brug stock billeder til bogomslag

Vælg de rigtige billeder til dine bogomslag.

Sådan vektoriserer du dit logo

Lad os vise dig, hvordan du vektoriserer dit logo.

Vælg stock billeder til hjemmesider

Vælg de bedste stock billeder til situationen

Shutterstock til iOS og Android

Shutterstock giver robust mobil til de to mest almindelige smarttelefon [...]