Sisältö

Mitä rojaltivapaa tarkoittaa? Onko Shutterstockin sisältö ilmaista?

Shutterstock-sisältä on rojaltivapaata mutta ei maksutonta. Joten mitä rojaltivapaa [...]

Mikä Shutterstock on?

Shutterstock on johtava globaali lisenssin alaisten kuvien, videoiden ja musiikin [...]

Miten kuvia ladataan?

Opi miten aloitetaan kuvien lataaminen Shutterstockin valtavasta kuvakirjastosta.

Kuinka lähetän töitäni avustajana (artistina) Shutterstock-palveluun?

Shutterstock etsii koko ajan uusia valokuvaajia, kuvittajia ja videokuvaajia [...]

Kuinka voin jakaa kuvakokoelmani muiden kanssa?

Shutterstock tekee kuvakokoelmien jakamisesta helppoa.

Kuinka kuvakokoelmia käytetään?

Ilman ostamistakin voit käyttää Shutterstockia kuvien etsimiseen. Kokoelmiin on [...]

Videoiden uudelleenlataus

Ostettujen videoleikkeiden latauskertoja tai -ajanjaksoa ei ole rajoitettu millään [...]

Kuinka näen saman artistin muita kuvia?

Shutterstock tekee saman mieluisan artistin kuvien löytämisestä helppoa.

Voiko Shutterstock valikoida kuvia kokoelmaani?

Jos sinulla on Premier-tili, käytettävissäsi on kuvatutkimuspalvelu ja [...]

Miksi haluamani sisältö ei ole enää saatavilla?

Kaiken Shutterstockissa olevan sisällön ovat lähettäneet taiteilijat/avustajat, [...]

Mitkä ovat musiikin tiedostomuodot, näytteenottotaajuudet ja bittinopeudet?

Shutterstock-kappaleet ovat 16-bittisiä WAV-tiedostoja (44,1 kHz tai 48 kHz). [...]

Musiikkiformaatit (tiedostomuodot) ja yhteensopivuus

Shutterstock-kappaleet ovat 16-bittisiä WAV-tiedostoja (44,1 kHz tai 48 kHz). [...]