W jaki sposób wyłączyć automatyczne odnawianie subskrypcji?

Dla Twojej wygody wszystkie nasze plany ustawiono na automatyczne odnawianie, nie musisz więc przechodzić co miesiąc przez proces zakupu ani powtarzać go w przypadku wyczerpania pakietu pobrań. Automatyczne odnawianie jest procesem odnoszącym się do konkretnego planu i musi być zarządzane oddzielnie dla każdego zakupionego planu. Możesz łatwo zmienić swoje ustawienia automatycznego odnawiania z poziomu strony Plany na swoim koncie. Więcej na temat działania funkcji automatycznego odnawiania można dowiedzieć się tutaj.

Czy mogę wyłączyć tę opcję?

Jeśli wolisz kontrolować częstość odnawiania Twojego planu, możesz wyłączyć opcję automatycznego odnawiania na koncie. Po prostu zaloguj się do swojego konta Shutterstock, wejdź na stronę Plany i wyłącz opcję automatycznego odnawiania. Wyłączenie automatycznego odnawiania nie uniemożliwia korzystania z plików do pobrania pozostających w aktualnym planie, lecz wyłącza odnowienie planu w następnym miesiącu.

Jak zakończyć roczne zobowiązanie?

Jeśli chcesz uniemożliwić odnowienie planu rocznego Shutterstock na kolejny rok, możesz w każdej chwili wyłączyć funkcję odnawiania. Wyłączenie automatycznego odnawiania nie powoduje zmiany okresu rocznego zobowiązania, w związku z czym będziemy kontynuować miesięczne rozliczanie przez cały okres trwania planu. Dowiedz się więcej na ten temat tutaj.

  • Czy ten artykuł okazał się pomocny?

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?