Ponowne pobieranie nagrań wideo


Ze swojego konta w portalu Shutterstock można pobierać ponownie dowolny wcześniej pobrany klip filmowy, niezależnie od tego, czy subskrypcja produktu jest aktywna, czy nie. W zasadzie, po pierwszym pobraniu klipu można je później pobierać ponownie bez ograniczeń.

Ponowne pobieranie tego samego klipu nie uszczupla żadnego z aktywnych planów; innymi słowy, nie płaci się ponownie za nowe pobranie tego samego pliku. Każde pobranie klipu będzie widoczne w historii pobierania na koncie. 

W razie jakichkolwiek problemów z tą funkcją prosimy o skontaktowanie się z nami!
  • Czy ten artykuł okazał się pomocny?

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?