Jak anulować plan Shutterstock?

Plany Shutterstocka oferowane są na zasadzie subskrypcji, co gwarantuje ciągłość pobrań. Możliwości anulowania zależne są od posiadanego planu.

Miesięczne subskrypcje i plany „na żądanie”
Ponawiane płatności za takie plany można zatrzymać poprzez zwykłe wyłączenie funkcji automatycznego odnawiania. W przypadku subskrypcji miesięcznej plan pozostaje aktywny do daty kolejnego rozliczenia, natomiast przy planach „na żądanie” dostęp do pozostałych pobrań pozostaje do chwili wygaśnięcia (365 dni po dokonaniu zakupu).

Subskrypcje roczne
Jeżeli zakupiono roczny plan z comiesięcznym rozliczeniem, otrzymuje się obniżoną płatność raz na miesiąc za zobowiązanie trwające przez rok.

Gdyby zaistniała potrzeba anulowania programu przed upływem roku, może zostać naliczona opłata za zerwanie umowy przed terminem. Aby uzyskać więcej informacji lub poprosić o anulowanie subskrypcji, skontaktuj się z nami.

Ochrona ceny
Wyłączenie automatycznego odnowienia subskrypcji jest jednoznaczne z rezygnacją z naszej ochrony ceny na plany pobierania zdjęć, czyli gwarancji utrzymania ceny bazowej (z wyłączeniem kodów rabatowych) i tego, że będą Państwo płacić taką samą cenę nawet w przypadku jej wzrostu. Usługa ochrony cen działa przez 15 miesięcy od pierwotnego zakupu, o ile plan pozostaje aktywny, z włączoną opcją automatycznego odnawiania.
  • Czy ten artykuł okazał się pomocny?

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?