Czym jest opłata opisana jako STK*Shutterstock?

Jeśli zauważysz opłatę, którą została obciążona Twoja karta kredytowa lub debetowa przez firmę o nazwie STK*Shutterstock, możesz zachować spokój – wiedz, że opłata została pobrana przez nasz dział rozliczeń w Shutterstock.

We wszystkich planach klientów domyślnie ustawione jest automatyczne odnawianie. Dzięki temu nasi klienci mają zawsze stały dostęp do ścieżek dźwiękowych, obrazów lub klipów wideo, których potrzebują.
 
Twoja historia opłat
Aby sprawdzić rozliczenia, można zalogować się na konto Shutterstock, podając adres e-mail / nazwę użytkownika i hasło. Kliknij link „Historia zakupów” – znajduje się tam pełny wykaz zakupów, rachunków i faktur.
 
Funkcja automatycznego odnawiania
Najczęściej obciążenie przez STK*Shutterstock wynika z naszej funkcji automatycznego odnawiania. Czasem klienci zapominają, że funkcja jest ustawiona domyślnie, by zapewnić nieprzerwany dostęp do ponad 300 mln obrazów, ilustracji i klipów wideo do pobrania na naszej stronie internetowej.

Klienci, którzy są objęci miesięcznym planem subskrypcji powinni zauważyć obciążenie na swoim koncie na kilka dni przed odnowieniem planu. 

Klienci, którzy zakupili pakiety zdjęciowe na żądanie powinni spodziewać się ponownego obciążenia na kilka dni przed upływem roku od daty zakupu lub po pobraniu ostatniego obrazu, w zależności od tego, co nastąpi wcześniej.
 
Wyłączenie funkcji automatycznego odnawiania
Jeśli chcesz wyłączyć funkcję automatycznego odnawiania, odwiedź stronę Plany na swoim koncie. Klienci mogą wyłączyć tę funkcję w każdej chwili w trakcie trwania zobowiązania. Jeśli korzystasz ze zobowiązania rocznego, uniemożliwi to odnowienie planu na kolejny rok, lecz nie zatrzyma naliczania opłat za plan w bieżącym roku.
  • Czy ten artykuł okazał się pomocny?

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?