Czy mogę użyć moich danych uwierzytelniających Shutterstock do zalogowania się na inne strony powiązane z Shutterstock?

Rodzina Shutterstock się powiększa i chcemy zaprezentować opcję jednokrotnego logowania w celu zwiększenia wydajności dla naszych klientów. Zaczynamy od umożliwienia łatwiejszego dostępu do PremiumBeat.com.

Jeśli jesteś klientem Shutterstock, możesz wykorzystać dane uwierzytelniające Shutterstock do uzyskania dostępu do PremiumBeat.

Jeśli jesteś klientem PremiumBeat i masz już konto w Shutterstock, możesz uzyskać dostęp do PremiumBeat, używając danych uwierzytelniających Shutterstock, ale Twoje dane pozostaną odrębne na każdej stronie. Jeśli nie masz konta Shutterstock, możesz teraz uzyskać dostęp do Shutterstock, używając danych uwierzytelniających PremiumBeat.

Informujemy, że konto Shutterstock staje się teraz Twoim głównym kontem i umożliwia Ci dostęp zarówno do Shutterstock, jak i PremiumBeat. Jeśli zamkniesz konto Shutterstock, utracisz dostęp do PremiumBeat oraz innych zasobów Shutterstock, które będą wkrótce dostępne w ramach jednokrotnego logowania.

  • Czy ten artykuł okazał się pomocny?

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?