Shutterstock for iOS og Android

Utforsk. Oppdag. Skap. Last ned Shutterstock for iOS og Android.

• Gled deg over en banebrytende måte å bla gjennom bilder på.
  • Søk etter og vis millioner av Shutterstock-bilder.
  • Lag og del bildesamlinger på farten
  • Last ned bilder til enheten din med eksisterende planer
  • Vis lisenshistorikken din - selv de som ble lastet ned på en annen enhet/plattform

Hvordan laster jeg ned bilder med mobilappen?
Finn et bilde du liker, klikk for å vise bildet og du vil se en rød "Last ned"-knapp under bildet. Velg planen du vil bruke og bildestørrelsen du vil ha, trykk på "Bekreft nedlasting", og bildet lastes ned til enheten din.
Merk: Vektorer kan lastes ned/lagres, men kan ikke åpnes på mobile enheter.

Jeg har lastet ned et bilde til enheten min. Hvor ble det av det?
Du må gi appen tillatelse til å lagre bilder på enheten din. For iOS går du til appens innstillinger og kontrollerer at "Lagre til kamerarulll" er merket av. For Android går du til appens innstillinger og kontrollerer at "Lagre til SDCARD" er merket av. Dette vil lagre til hovedalbumet ditt, selv om du ikke har et SD-kort installert.

Når disse tillatelsene er angitt, kan du laste ned bildet på nytt. Du vil da finne det i hovedalbumet ditt.

Trenger jeg en Shutterstock-konto?
Du kan bruke Shutterstock for iOS uten en Shutterstock-konto, men hvis du har en konto kan du lagre bilder til og manipulere dine bildesamlinger. Bruk samme brukernavn og passord som du bruker på www.shutterstock.com. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en gratis surfekonto i appen.

Hvor mye koster appen?
Shutterstock for iOS og Android er gratis.