Musikkformater og kompabilitet

Shutterstocks spor leveres i 16-bit WAV-filer (44,1 kHz eller 48 kHz, avhengig av spor) og er kompatible med alle store lyd- og videosystemer.

Hvis du har problemer med sporet i et bilderedigeringsprogram, sørg for at lydinnstillingene i prosjektet er satt til å være kompatibel med sample raten og bit raten til Shutterstock-filen. Alternativt kan du konvertere Shutterstock-filen til å matche innstillingene i prosjektet ditt.