Hvor kan jeg kjøpe arkivbilder

Hvis du leter etter de perfekte arkivfotografiene til virksomheten din, har Shutterstock over 100 millioner lisensfrie bilder å velge mellom. Vi har kommet opp med rimelige abonnementspriser for uformelle brukere, små bedrifter og store team, slik at du får mest mulig utbytte. Nedenfor har vi skissert de fire primære måtene en bruker kan kjøpe arkivbilder på hos Shutterstock, enten du trenger en standard eller utvidet lisens.

Hva er en standardlisens?

På Shutterstock kommer de fleste av våre abonnenter med standardlisens. Hvis du bruker bildet i en bok, annonse, etikett eller magasin, kan du produsere opptil 500 000 kopier med en standardlisens. Du kan også bruke bildet i et videoprosjekt, så lenge produksjonsbudsjettet er under $ 10 000. Du kan imidlertid ikke bruke bilder med standardlisens på varer.

Hva er en utvidet lisens?

En utvidet lisens noen av disse begrensningene, så det er et bedre valg for store bedrifter og publikasjoner. Den tillater ubegrenset bruk av et arkivfoto i alle medier, inkludert TV, bøker og Internett. Du kan også bruke et arkivfoto til varer, for eksempel t-skjorter eller krus. For mer informasjon om de to lisenstypene finnes det en hendig sammenligningsside her.

Grunnleggende bildepakker

Hvis du bare trenger noen få arkivbilder til et engangsprosjekt, vil denne menytilnærmingen få jobben gjort. Velg mellom 2, 5 eller 25 bilder i hver pakke (ikke alle abonnementer er tilgjengelige i alle regioner), og disse vil bli knyttet til kontoen din. Når du har kjøpt et abonnement, kan du søke i hele Shutterstock-biblioteket etter det ideelle bildet, og deretter klikke på Last ned-knappen for å bruke et av bildene. Bilder må lastes ned innen ett år etter å ha kjøpt en grunnleggende pakke, så vi anbefaler å velge et abonnement som du faktisk skal bruke. Hvis du trenger flere bilder, er det alltid enkelt å kjøpe en ny pakke. Tilgjengelig med standardlisens eller utvidet lisens.

Profesjonelle abonnementer

Deretter er våre profesjonelle abonnementer perfekte for en liten bedrift eller designstudio. Disse tilbys i månedlig eller årlig abonnementsformat, avhengig av behovene dine. Velg mellom et abonnement med 350 eller 750 bilder, uten daglige nedlastingsgrenser eller begrensninger for bildestørrelse. Med dette abonnementet er alle bilder knyttet til én Shutterstock-konto.

Teamabonnementer

Til slutt, hvis du jobber i et større designteam og trenger brukervennlig tilgang til Shutterstock-biblioteket, gir våre teamabonnementer mest verdi og fleksibilitet. Med dette årlige abonnementet kan du ha 2, 3, 4 eller flere brukere med samme abonnementet, og laste ned opptil 1000 bilder per måned. Prissetting for våre teamabonnementer avhenger av hvor mange brukerkontoer du trenger. Teamabonnementer kommer med vår standardlisens.

Tilpassede/Bedriftsabonnementer

For situasjoner som krever utvidede lisenser, fleksibel bruk eller et større antall brukere, tilbyr vi tilpassede bedriftsabonnementer. Disse abonnementene er utformet for å passe behovene til ulike typer kunder.

Hvis du vil vite mer om Shutterstocks abonnementer (inkludert bedriftsnivå og tilpassede abonnementer) klikk her. Vi inviterer deg til å registrere en gratis surfekonto, utforske vårt store bibliotek, og avgjøre hvilket abonnement som passer best for dine behov.